Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
1. Vagy ezt csinálom, vagy kb. várhatok, hogy valamelyik szutyok ráminduljon. Akkor már inkább ez!
2. Ha nem csinálom, akkor egyenesen lúzer vagyok. Mert ugye mi más is lehetnék, ha már nem tettek alám autót 18 éves szülinapomra.
3. Nagy elvárás, hogy egy lány valamit felmutasson ezért cserébe? Miért kapnának ők meg mindent alanyi jogon, ha én szétküzdöttem az agyamat?
00:46 vagyok. Ahogy nézem az EQ-dat meg lenyomtad, mint postáskisasszony (akinek nincs jó s*gge, meg cs*cse, mégis nagyon fontos munkakört lát el) a bélyeget, egészen -150ig! :P Pedig az érzelmi intelligencia nagyságrendekkel többet ér a társadalomban, mint az IQ.
De még az is lehet, hogy te egy 1. Osztályú HARCOS vagy, akinek az okoz élvezetet, hogy itt megküzdhet mindenkivel, egy "dicsőséges" összecsapásban. Gondolom a csajokat is az arénából "dobtad ki", és ezért gondolod azt, hogy nekik semmit sem kell csinálni, csak "elterülni", mint a nagy alföld! :P
Egy igazi HARCOS ELIT :D
Nem az a te bajod, hogy a többségi társadalom kegyetlen elnyomásából eredő belső frusztrációdat próbálod ide kivetíteni? Ez egy fiktív opponensképzetként manifesztálódik, amit te permanensen próbálsz legyőzni egy fatális harcban?
Most szóltam egy nő ismerősömnek, hogy tegye le a jó s*ggét az asztalra. Akkor most aszkendált egy magasabb szintre? :D
1. Maradjunk annyiban, hogy azért mert leszólítasz egy lányt, még különösebb elvárásaid ne legyenek cserébe.
2. Bajod van a szépekkel, bajod van a csúnyákkal. Ne szenvedj! Szokj rá a kezedre. Vagy fogadd el így a lányokat, vagy akkor maradj egyedül. Mindenkinek jobb lesz...
3. Jobb lenne, ha befejeznéd ezt a szutykozást, mert rohadtul kezd idegesíteni.
4. szerintem nem lúzer az, akinek éppen nem él kapcsolatban. Sőt! Ez mindenkinek magánügye!
5. Igen, te mindenféleképpen lúzer vagy! Az is maradsz! :)
20/f
:)
Kedves 20f!
Először ismerj meg egy csajt, és ne csak nyaljál nekik! Ha leszoktál a papucskodásról visszajöhetsz, te szutyok!
:)
Az nyalás, hogy nem nézem le őket és nem nevezem szutyoknak? Egész jól el vagy tévedve te gyerek. Az neked papucs aki elküldi a frnacba az olyan tetveket mint te?
Szégyeld magad te szerencsétlen.
Ismerjek meg egy lányt? Ehhj... Rossz embernél kopogtatsz. Szerintem nem az vagyok mint akinek hiszel.
Mielőtt elvárnád megnyugtatlak, nem fogom bizonygatni, hogy nem csak képről ismerem a lányokat... Az, hogy mit gondolsz rólam, egyáltalán nem érdekel.
Egy utolsó szerencsétlen görény maradsz így is, meg úgy is :)
Azér' nem kicsit vicces, hogy a "Transzcendens Lény" ügyesen elkerüli a "Méltó Ellenféllel" (ez én volnék :D) történő direkt konfrontációt. Talán ő maga is tisztában van vele, hogy de facto szintaktikai hibák vannak az argumentációjában. :)
Alien versus Predator, vagyis: "Én" versus "a Kérdező", avagy "A Halál a Ragadozó ellen". Alcím: "Akármelyik győz, a többségiek veszítenek."
Ebből csinálok is egy qrv@jó filmet valamikor, és odaadom valamelyik nőnemű ismerősömnek, hogy tegye le az (író)asztalomra! XD
Na de én megyek aludni, mert egy papucs vagyok aki nyalizik, és ez nagy feladat. Nem baj, cserébe majd a lányok is letesznek valamit az asztalra... jóéjt mindenkinek, te meg gondolkozz el magadon, hogy a válaszolók miért utálnak ennyire.
Szerinted ki a hü lye? Te vagy csak tökéletes és mindenki nyomorék, vagy te vagy a nyomorék és a többieknek van igaza?
rájösz magadtól is talán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!