Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
Szia!
Van egy adott elképzelésed a nőkről.
Pedig nagyon nagyon különbözőek!
Sok szép és okos nő van, akit egyáltalán nem érdekel a pénz, csak a szerelem. Sok szép és okos nő van aki nem arra indul be ha valaki bunkó, hanem a törődést, megértést szereti. Sok szép és okos nő van, akik nem azt várják el a párjuktól hogy mindent tegyenek meg nekik, hanem ők maguk ambíciózus fajták.
Úgy tűnik nagyon berögzült neked egy "nőkép", ugyanis mindent általánosítassz. Pedig nincsen két egyforma nő ezen a világon.
MENJÉL SZÜLNI F*SZOM!
VÉREZZÉL HAVONTA EGYSZER ÉS LÉGYSZI KAPD EL A HÜVELYGOMBÁT!
Igazad van, jobb nőnek születni, mert a nő a főnök, ő dönt, a férfi az csak a nő csicskája, arra van hogy szolgálja a nőt.Bárcsak nőnek születtem volna!Ez egy nő központú társadalom, de még így sem jó nekik.
20f
07-05 19:33
teljesen igazad van,ennyiii:)
ez ugye most nemkomoly??!
Nem olvastam végig, de elég szánalmas, hogy ilyen a gondolkodásod, kérdező.
A s*egg, és a mell érték, és ezenkívül nem kell semmit csinálnunk?! Hát b**zd meg. És az még nem jutott eszedbe, hogy nem minden nőnek van nagy melle, feneke?? Elég felszines vagy...ezzel gyakorlatilag azt mondtad, hogy nem számít más, csak legyen egy nőnek feneke és melle, azt kész. És ha kicsit belegondolsz,a kkor egy házaspárnál, gyereknél a nagyátlagnál úgy van, hogy a nő mos, főz, takarít, vasal, gyereket nevel+dolgozik, férfi: dolgozik, és néhanéha segít a háztartásban, amúgy meg tévzéik, böfög, fingik...
Nem is írok többet, mert csak magamat hergelem vele.
kedves kérdező, te egy elb**szott ember vagy de nagyon kezeltesd magad.
nyilván egyedül fogsz megöregedni gyerekek nélkül egy idősek otthonába mert mindenki le fog szarni mert annyit nem érsz, h az emberek a szájukra vegyenek
amugy a sok paraszt meg stb megjegyzésekkel meg egyetértek
bunkóó
Hát nem csodálom, hogy nem találsz okos és szép és kedves barátnőt magadnak. azt is csodálom, hogy valakit egyáltalán találsz :)))
próbálj meg másképp közeledni a nőkhöz. sok szép nő szerintem úgy van a pasikkal, hogyha eszük nincs, legalább pénzük legyen :DDDDDDDD
de ha egyik sincs... háááát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!