Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne, ha a nők a jelek küldözgetése helyett inkább beszélnének?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 09:54
61/95 anonim válasza:
De Te is jót mondasz hatvanaska :) Az sem mindegy milyen helyekre járunk ám :)
62/95 anonim válasza:
# 59: Ebben van igazság amit írsz, mert nyilván az érzéscsomag nem ad kielégülést, de szerencsére azért vannak olyanok, akikkel ez folytatódik valamilyen irányba. Tehát barátság, vagy kapcsolat lesz belőle.
63/95 anonim válasza:
"és tesz is azért, hogy levegyen a lábamról"
Az a baj, hogy ezt általában pénzben mérik. Vegyél neki virágot, ékszert, mozijegyet, ruhákat... Csakhogy "nőnek érezze magát". Az meg, hogy nem marad pénzed kajára, már a Te bajod...
Aztán ha meggondolta magát, dupla fail mert se nő se kaja se pénz.
64/95 anonim válasza:
#62 persze a helyzet természetesen nem apokaliptikusan szar :) Mindenkit a helyén lehet kezelni :)
65/95 anonim válasza:
Xenophilius ez egy rétegre tényleg igaz. Ezeket a nőket kerülni kell és kész :) Azt nem állítanám, hogy csak ilyenek vannak.
66/95 anonim válasza:
Ha tényleg minden nőnek csak a pénz kell, akkor én nem olyan nő vagyok, mint a többi. Minek törtem/töröm magam, ha még el sem tudom magam tartani? Ennyi :)
67/95 anonim válasza:
Na ja, de akkor mi rák az a "vegyük le a lábukról" cucc?
Ha nem pénzzel akkor mivel? Versikékkel, nyilvános megaláztatásunkkal vegyes bohóckodással, közhelyes idézetekkel?
68/95 anonim válasza:
Intelligenciával, egyéniséggel, eredetiséggel, odafigyeléssel, ami nem pénzelés, hanem érzelmi odafigyelés, segítőkészséggel, ami szintén érzelmi és nem anyagi, megértéssel, és főleg azzal, hogy komolyan veszed és egyenlő félként kezeled minden helyzetben!
69/95 anonim válasza:
Hát szerintem egyszerűbb dolgokkal is beérik. Például, hogy vissza tudsz kérdezni egy olyan dologra is amit percekkel azelőtt mondott, bizonyítva, hogy figyelsz rá. Le tudod kötni a figyelmét, érdekeset tudsz mondani. Esetleg figyeled a jeleit és reagálsz rá. Ha nem mondja hogy szomorú de látod rajta megkérdezed, ha jelet ad a szimpátiájának rád mosolyog, elfordul majd elindul visszarántod. Én például táncolni szeretek, főleg ha azt látom, hogy a hölgy sem simán lötyögni tud :) Egyébként csomó apróság van és itt inkább az apróságon van a hangsúly. Minél több kicsi jelentéktelennek tűnő pozitív dolog van annál nagyobb a sanszod a jó végkimenetelhez.
70/95 anonim válasza:
Már ezt nem neked mondom 68 hanem xeno-nak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!