Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne, ha a nők a jelek küldözgetése helyett inkább beszélnének?
VAn egy állatira exxtravertált nőszemély, az a mindenkinek adakozós típus, szeret a társaság középpontja lenni, illetve imád bombaként robbangatni az egója is. Ezt nagy előszeretettel tuningoltatja ezres fordulatszámon.
Ezért ő olyan ,aki mindenkire őszintén mosolyog, előtte remekül begyakorolta a tükörben, és imádja,ha körberajongják a férfiak, mindnekivel flörtölget, elvan eldumcsizgat, eljátszadozik. Jön egy ujabb pali, akire mosolyog őszinte látszatot keltő mosollyal, érdeklődik iránta, mert ugyanazt csinálja mint a többi hatszáz másikkal, de közben otthon van neki házibarma ,akivel nagyon szeretik is egymást.
Az új pali meg örül,hogy kapja a jeleket, a félrérthetetlen mosoly, óh, ez a lány érdeklődik irántam, biztos akkor nincs is senkije, juhhéj, én vagyok a világ legszerencsésebbje. A másik 599 marha ugyanígy gondolta, aztán rájött mind hidegzuhanyként érve őket, hogy foglalt ez a gané állat, csak haverkodni akart, mert ő ilyen jellem, és imádja ha körbeugrálják a palik.
Na akkor hol van a megdönthetetlen, félreérthetetlen jel??
Mert nálam volt már ilyenre példa. Sok sok ilyen társaság centruma izgága majom nő van hidd el! A fele introvertált, de a másik fele, a menőbbek nem! Azok szinte mind ilyenek.
Sose tudhatod 100% osan hogy mit akar. Ennyit ér a jelolvasás szándékok terén.
Jah, aham ,persze ezel nyitni a vadidegen hüvelyeshez, hogy figyelj, van barátod? Máris azt mozézi le, hogy jah, ez a kretén direktbe ismerkedni akar. Megint nem jó stratégia.
Ha a faszijáról kérdezed, akkor egyértelmű jel! viszont hogy te direktbe ismerkedni, főleg dugni akarod.
Na ez! már félreértehetlen , a nők számára. NEm nyert kategoria.
HA tetszel neki, akkor semmit sem baj ha csinálsz. De ez az, hogy honnat tudod, hogy tetszel e neki vagy sem?
Ezért értelmetlen az egész, mert jelekből egyértelműen nem derül ki. Lutri az egész.
Végigazság: Odamész, bevállalod a pofáraesést, vagy nem.
Kell -e annyira a nő, hogy beáldozod érte magad, vagy sem. MEgér e annyit vagy nem. Ennyi.
Zságbamacska, aknamező effektus, vagy végigméz vagy berobbansz. Ennyi. Nekem idáig egy nő sem ért meg annyit, hogy leszólítsam. csak mellékesen írom, hogy lásd, hol terem a királyság! :P
18:14
Köszönöm!
"VAn egy állatira exxtravertált nőszemély, az a mindenkinek adakozós típus, szeret a társaság középpontja lenni, illetve imád bombaként robbangatni az egója is. Ezt nagy előszeretettel tuningoltatja ezres fordulatszámon.
Ezért ő olyan ,aki mindenkire őszintén mosolyog, előtte remekül begyakorolta a tükörben, és imádja,ha körberajongják a férfiak, mindnekivel flörtölget, elvan eldumcsizgat, eljátszadozik. Jön egy ujabb pali, akire mosolyog őszinte látszatot keltő mosollyal, érdeklődik iránta, mert ugyanazt csinálja mint a többi hatszáz másikkal, de közben otthon van neki házibarma ,akivel nagyon szeretik is egymást. "
Alapvetően én is ilyen vagyok, azzal a kivétellel, hogy nincs házibarmom. Viszont a 600 pasi közül annak van esélye, aki a mosolyt LEHETŐSÉGKÉNT értékeli, és nem GARANCIAKÉNT, és tesz is azért, hogy levegyen a lábamról! Az a baj, hogy a pasik egyszerűen nem értik, hogy a pávatáncnak, a hódításnak nagyon is fontos szerepe van. Minél jobban érzem magam egy pasi társaságában, minél inkább NŐ-nek érzem magam, annál nagyobb az esélye arra, hogy elcsábítson. De erre tényleg nagyon kevesen képesek. És amíg valaki erre nem képes, addig élvezem a másik hatszázzal való flörtölgetést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!