Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfi,28 éves, egyedül maradni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi,28 éves, egyedül maradni életvégéig?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy túl sűrűn ide írogatós típus.

Viszont valakikkel beszélni akarok a témáról. Legjobb haverjaim többsége sajnos elköltözött.

Szóval szerintem egy normális, rendszeresen sportoló, néha kicsit érzékeny, határozott, általában motivált férfi vagyok.

Azt mondják jól nézek ki, egyébként többnyire magamról én is ezt gondolom . Ezért is tudok szerintem szép csajokkal randizni.

A problémám az, hogy mindig ha egy randira kerül a sor, a randi után általában az a válasz a a többnyire 25-26 éves nőktől, h bocs nem találtam meg amit kerestem benned. Ezek olyan nők akikkel a randi előtt már volt némi szimpátia váltás, úgy értem bulikba már beszélgettünk stb. tehát valamennyire szimpatizálhattunk kölcsönösen ha már eljött randira.

Illetve ezt a részét nem értem. Két lehetőség van. Vagy ott jönnek rá, hogy nem is tetszek nekik külsőre (bár ezt furcsálnám) vagy tényleg ennyire amatőr vagyok.

Hozzáteszem nekem is vannak őrültésgeim, hülye poénjaim és valóban nem vagyok egyszerű eset. Diplomás vagyok, viszonylag jó a fizum, van autóm, igaz még szülökkel élek.

És többnyire ugyanez a válasz jön h bocs de nem találtam meg azt a pluszt ami nekem kell.

Ha jókat nevetünk és eldumálunk akkor sem, ha érzelmes lényemet probálom előadni akkor sem jövök be. Általában ugyan ez a szöveg....

Azt a kis pluszt nem érzem amit kéne....általában ez a válasz....

Lányok! Fiúk! Mi véleményetek?

Vágyom arra hogy szeressen valaki és én is őt...hogy közös jövőt építhessünk. Igaz nagyon válogatós is vagyok, csak szép csajoknál probálkozok...csak beléjük tudok szerelmes lenni.

De félek kicsit h örökre egyedül maradok.

A hiba valószínüleg bennem van...bár már nem tudom...lehet hogy a rendszerben...

Lányok mit jelent pontosan, hogy azt a pluszt nem érzitek?

Két lehetőség van. Vagy nem nézek olyan jól mint amennyire gondolom magamról és mások is csak kedvességből mondják, bár ezt nem hiszem, vagy valóban amatőr vagyok.

Légyszi irjatok valamit, kíváncsi vagyok mások hasonló élményeire és a válaszokra.

2013. márc. 17. 09:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
26%
ha nem érinted meg a lányt minél többször az olyan mintha nem csinálnál semmi :/ jah és miért nem 20-24 éveseknél próbálkozol? egy 25 évesnek 30as 40es kell
2013. márc. 17. 11:33
 62/65 anonim ***** válasza:

Majdnem egyidősek vagyunk, csak én nő vagyok. Nálam is anyagi (és ha őszinte akarok lenni nem csak) okok miatt úgy alakult, hogy még a szüleimmel élek. Bár úgy érzem, nem a legjobb megoldás már ez. Viszont nincs kedvem idegennel albérletbe költözni, ráadásul még megosztva sem biztos, hogy tudnám fizetni, mert emellett a másoddiplomámat csinálom, amit én fizetek.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem kell, hogy egyedül maradj. Volt már valakid?

Nekem volt olyan barátom, aki harmincasként is a szüleivel élt, és nem lehetett vele kompromisszumot kötni. Már inkább olyan férfit keresek, aki külön él, hajlandó fejlődni, változni, és önálló, független felnőtt. Az én szüleim nem könnyítik meg a felnőtté válásomat, nekem segítene, ha már a párom független lenne a saját szüleitől, tehát külön is lakna tőlük.

2013. márc. 23. 21:13
 63/65 anonim válasza:
26%

És mivan azokkal, akik azért laknak a szüleikkel, mert annyi hitelük van stbstb, hogy nem teheti meg, hogy külön költözzön a szülőtől még csak albérletbe se, mert a "drága" szülő felvett deviza hitelt a házra a válása utáni ex-feleség (anya) kifizetésére [hogy ne kelljen eladni a családi házat (a vagyonmegosztási törvény miatt), amit kizárólag az ő okosságának köszönhetett (Okosság = családi ház szerzése, a feleség egy fillért nem tett bele) igaz ez a döntés az apa önfejűsége és büszkesége / makacsságának volt köszönhető] és abban gyereke kezességét kérte, ezzel megpecsételve annak jövőjét, mit sem sejtve a fiatal épp hogy 18. életévét betöltött gyerekének, hogy mit ír alá az ügyvédnél...Az ingatlanok értéke közben jól lement, eladni már nem lehetett, hogy kifizessék a hitelt. Majd pár évre rá az apa vállalkozása (amiből bőven lehetett fizetni az eleinte havi 70, majd jól megemelkedett 170-220.000Ft-ig növekedett svájci frank alapú deviza hitelt) csődbe ment, és minden fizetésük kizárólag rezsire és élelemre ment el, na meg a hitelre. Azóta már talált új munkahelyet az apja, amivel kijönnek és még marad is valamennyi. Külön házrészben lakik a "gyerek" (aki már szintén 28-éves múlt, mint a kérdés írója), amihez a szülőnek semmi köze nincs bejárásilag, pl mintha csak szomszédok lennének, a "gyerek" fizetése 90%-a belemegy a háztartásba (rezsi, kaja, hitel) magára takarít + élelem ellátás, a kertet is gondozza, segít amiben kell a háztartásban. Szóval...a kérdésem: Akkor az ilyeneknek már nem is lehet barátnője? Hát köszi ezt jó tudni, hogy manapság ilyen igények vannak :) Neki például számít a belső is ugyanúgy, mint a külső, igényes ad magára, ha valaki ránéz az utcán meg nem mondja milyen körülmények között lakik. Igaz kocsija nincsen és nem is igazán szeretne. Nem értettem sose, hogy egy párkapcsolathoz miért kell ezeknél a dolgoknál több, mint pozitív külső és a belső tulajdonságok. Nagyon anyagias kezd lenni ez a világ...túlságosan az anyagi javak körül forognak a gondolatok a külső és belső értékek helyett, ami nem igazán helyes.

Ez az én rövid kis véleményem erről az egészről.

Lehet megkövezni azoknak akinek ez nem tetszik.

Még annyit hozzáteszek, hogyha a fent leírtak szerepében egy nő lenne aki így él, engem nem zavarna, hogyha a külső és a belső rendben van. Ez a kettő a fontos, a többi nem számít, azok már csak extra és luxus.

Üdv: Egy szintén 28-éves fiú, aki most magáról írt harmadik személyben.

2013. ápr. 16. 00:25
 64/65 anonim válasza:
Az előző regényíró vagyok. Még annyit hozzá tennék, hogy nem kötelező egyből a készbe (gondolok itt a szülőtől külön lakásra és önellátásra) belevetni "magunkat", azt el lehet érni együtt is közösen, és szerintem sokkal jobb is együtt kialakítani közös ízlés alapján. Sokkal jobb úgy, ha van akiért érdemes, illetve van aki motiválja az embert, vagy egymást, hogy lépjenek 5-ről a 6-ra.
2013. ápr. 17. 22:00
 65/65 anonim válasza:
Na mi a helyzet mostanában? 😁
2021. ápr. 19. 18:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!