Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg a magányos lány, és a magányos fiú is, miért nem találnak végre egymásra, hogy senki ne legyen egyedül?
Nem járnak társaságba vagy olyanba ahol nem partnernek való emberek fordulnak elő. jó lenne valahogy összehozni a normális embereket, de fogalmam sincs milyen módszerrel, mivel olyan weboldalt még nem találtak ki, hogy ténylegesen kulturált emberek legyenek fent és a távolság sem lenne akadály. Élőben meg... 2 visszahúzódóbb ember kb sosem talál egymásra mert fosnak beszélni egymással. Kitűzőket kellene hordani a normális egyéneknek, csak hát van aki azt hiszi, hogy ő milyen jó, értelmes lény, de nem. :D
22/N
Hát de én igyekszem mindenhogy!:O Arról nem tehetek,hogy aki kicsit is tetszene(nem nagyok pedig annyira az igényeim,hogy ilyent találjak) az vagy nem akar semmi komolyat,vagy észre se vesz.:S Annyira meg sosem lesz elegem az egyedüllétből,hogy az apró "bíztatások" kivételével én udvaroljak a fiúnak..:)
16/L
Rám rám találhatnak a lányok ha szeretnének.Csak hát katonának készülök,és sokan emiatt bele se kezdenek velem a dolgokba.
F19
Bátran rámtalálhatna valaki. Milyen jól is hangzik! Nem is tudom, hogy hiszek-e még ilyesmiben. De nem lenne rossz, ha létezne...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!