Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjek ma este- Egyedül vagyok, unatkozom, senki barátom/barátnőm, ismerősöm nem ér rá?
Figyelt kérdés
Szívesen ismerkednék,vagy bármi.Diszkóba nem mennék(tehát se morrisons,se play,se b7 meg hajógyári.. inkább valami ismerkedős kocsma,pub,bármi).Múltkor irish cat is tiszta üres volt..24n2011. júl. 22. 22:30
2/14 A kérdező kommentje:
jajj.. :D nem mennék lakásra!:DDD
2011. júl. 22. 22:32
3/14 anonim válasza:
csak eljössz értem és találkoznánk! :D
4/14 anonim válasza:
menjünk, csapassunk egy sört valahol :D
5/14 A kérdező kommentje:
bocsi de inkább olyan helyre mennék, ahol több ember van :)
2011. júl. 22. 22:34
6/14 A kérdező kommentje:
na hol????? :)
2011. júl. 22. 22:34
9/14 A kérdező kommentje:
bocsi de swinger club szóba sem jöhet!
kocsma,pub,karaoke,ilyesmikre gondoltam...
2011. júl. 22. 22:37
10/14 anonim válasza:
menj az instantba, az a legtutibb hely, és ott bulizni és beszélgetni is tudsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!