Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az fiúk hogy ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az fiúk hogy ha én egyedül vagyok vagy barátnőimmel, tök mindegy, soha nem probálkozik be senki?

Figyelt kérdés
jó most hagyjuk ki a részeg disznókat. szóval elmegyünk valahova barátnöimmel-átlagos, szép lányok vagyunk normálisan nem kihivoan,de divatosan nőiesen öltözködünk nem visszük tulzásba, nem vagyunk buták sem, nem vihorászunk nem csinálunk semmi visszataszítot-és mégsem jön oda soha egy normális fiutársaságból senki hogy lányok nem ülnétek az asztalunkhoz? vagy elmegyünk bulihelyre normálisan táncolgatunk és bámulnak minket de egy sem jönne oda soha hogy hé meghivhatlak valamire vagy szia józsi vagyok. ha meg rajtunk látszik hogy nem fordulunk el vagy rájuk mosolygunk akkor is semmi. szerintetek ez miét van? ti mit gondoltok ilyenkor idősebb pasik? (nem 16 évesek) én 19 vagyok barátnöim 20,24
2009. ápr. 16. 23:51
1 2
 1/11 Fecc ***** válasza:
31%
Lehet az Általánosítás miatt?
2009. ápr. 17. 00:02
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Hova kell menni, hölgyeim? Én odamegyek! :)

27/F

2009. ápr. 17. 00:14
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
hát, mert tök bénák vagyunk :) de majd jön valaki, aki nem lesz az :)
2009. ápr. 17. 01:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"elmegyünk valahova barátnöimmel-átlagos, szép lányok vagyunk normálisan nem kihivoan,de divatosan nőiesen öltözködünk nem visszük tulzásba, nem vagyunk buták sem, nem vihorászunk nem csinálunk semmi visszataszítot-és mégsem jön oda soha egy normális fiutársaságból senki"

Akinek gyorsan kell egy könnyű nő, az nem megy oda, mert a leírásod alapján nem tűntök könnyű esetnek.

Akinek komolyabb kapcsolat kell, az nem szórakozóhelyen fog odamenni egy kisebb lánytársasághoz. Mert először is komoly kapcsolatot nem ilyen helyen szokás kezdeményezni. Másodszor, a fiú első feltételezése az, hogy azért vagytok ott, hogy egymással töltsétek az estét, esetleg a "bepróbálkozókon" vihogjatok.

Azt meg különösen ne várd, hogy meghívnak valamire, az már nagyon elavult.

2009. ápr. 17. 01:19
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Tényleg, hova kell menni? Mert akkor én is megyek! :))

Szerintem azért is lehet, mert sokan vagytok... és akkor most egy pasi mit keres ott sok csaj között... meg ha neki egy tetszik azt nem hívhatja el külön a többitől. És nem akar annyi ember előtt leégni, ezért inkább oda se megy.

Különben ilyen helyeken tényleg inkább a könnyen kapható nőket keresik...

Amúgy én örülnék, ha végre felfognák már azt az emberek, hogy ha társasággal vagyok, akkor ne jöjjenek oda bepróbálkozni, mert együtt mentünk együtt is jövünk stb.

De miért nem mentek oda ti a pasikhoz ha szimpatikusak?

2009. ápr. 17. 03:17
 6/11 anonim ***** válasza:
34%
Lehet mégsem vagytok annyira szépek... Van rólad valahol, valami kép?
2009. ápr. 17. 09:44
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha kettőnél több egyedülálló lány van csapatban egy szórakozóhelyen, az mindig gáz, mert olyan benyomást kelt mintha nem pasizni szeretnének, hanem csak egymással bulizni, (vagy netán távolról figyelik őket a pasijaik, és ha egy másik pasi feltűnik, akkor kitör a balhé) ráadásul az is taszító, hogy -tapasztalat- ha egy srác odamegy az egyikőjükhöz, akkor a többieknek ez nem fog tetszeni, és már csak irigységből is aláraknak a srácnak, hogy ha nekik nem jön össze, akkor a barátnőjüknek se legyen jó...
2009. ápr. 17. 09:58
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

01:18-asnak: Az nagyon frankó válasz lett;)

01:19-esnek: Én komoly kapcsolatra tettem szert úgy,h szilveszteri buliban ismertem meg mostani barátnőmet;) És ha komoly kapcsolatot akarsz akkor azt hol keresed? Mert arra várni,hogy majd lesz egy ismerősöd,akinek meg egy női ismerőse...addig meg lehet őszülni:D

Szóval oda kell menni hozzájuk,de miért nem megy oda senki? Nem azért,mert nem tűntök "könnyű esetnek",hanem mert szerintem kevés sráv tud úgy beszélgetést kezdeményezni bármely szituációban,hogy nem rángatja az idegesség,nem remeg és nem sül be.Na ezeknek van tapasztalatuk és ők nem is félnek,de a többség nagyon fél a kudarctól.Nekem van mindkét típusú ismerősöm és jóbarátom is,ezért mondom.

24/F

2009. ápr. 17. 12:35
 9/11 maundrel ***** válasza:
100%
azért nem mennek oda, mert többen vagytok, ne vedd magad körül a barátnőiddel egész este - ez egyfajta barikád a fiúknak.. szóval pl, ha mész a pulthoz akkor egyedül menj, ne a bnőiddel.
2009. ápr. 17. 12:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Heyy!

1:18-as vagyok, egyet értek az előttem szólóval, ha egész este együtt vagytok a barátnőiddel, akkor tuti én sem merek oda menni, hiába néztelek ki :).

2009. ápr. 17. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!