Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az fiúk hogy ha én egyedül vagyok vagy barátnőimmel, tök mindegy, soha nem probálkozik be senki?
Figyelt kérdés
jó most hagyjuk ki a részeg disznókat. szóval elmegyünk valahova barátnöimmel-átlagos, szép lányok vagyunk normálisan nem kihivoan,de divatosan nőiesen öltözködünk nem visszük tulzásba, nem vagyunk buták sem, nem vihorászunk nem csinálunk semmi visszataszítot-és mégsem jön oda soha egy normális fiutársaságból senki hogy lányok nem ülnétek az asztalunkhoz? vagy elmegyünk bulihelyre normálisan táncolgatunk és bámulnak minket de egy sem jönne oda soha hogy hé meghivhatlak valamire vagy szia józsi vagyok. ha meg rajtunk látszik hogy nem fordulunk el vagy rájuk mosolygunk akkor is semmi. szerintetek ez miét van? ti mit gondoltok ilyenkor idősebb pasik? (nem 16 évesek) én 19 vagyok barátnöim 20,242009. ápr. 16. 23:51
11/11 anonim válasza:
Ez azért van mert mi fiúk/férfiak nem tudjuk hogy az illetőnek van-e párja! Szal. a te estetben fiúja.
Mert ha van és oda mennénk akk biztos az a szöveg hogy "bocsi van párom" és égni nem szertnénk!
Sztem ez a legfőbb ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!