Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diszkóba, kocsmába gáz egyedül menni?
Figyelt kérdés
Nincs olyan társaságom, kipróbálnám de csak otthon játszom a gépen esténként.Lehet így ismerkedni? 20f2011. okt. 7. 16:24
1/8 anonim válasza:
Addig nem gáz hogy elmész a kocsmáig egyedül, de mit csinálsz ha egy ismerősöd sincs ott? iszol egymagadban mint a vén alkeszek és nézed a tv-t?
Hasonló a helyzet a discoval.
Én kocsmába nem járok, discoba se voltam sokszor de csak vmi haveral mentem.
2/8 anonim válasza:
ugyan már..kocsmába 2 sör után simán barátkozik az ember(persze attól is függ, hogy abba a kocsmába milyen emberek járnak :DD)..de ettöl függetlenül nem gáz..viszont én egyedül nemszeretek menni sehova se..föleg nem bulizni vagy kocsmába
3/8 anonim válasza:
hát én szoktam látni 1 embert aki álltalában egyedül van :Dés ott egyedül biliárdozott meg dartsozott meg csocsózott ilyesmi, szerintem ciki volt...de ha mondjuk elmész egyedül akkor ielyeneket ne nagyon csinálj :D igyál 1 sört vagy ilyesmi:Dha ismerkedni akarsz ilyen helyeken akkor már úgy csináld zserintem h ha mondjuk játszanak csocsón,vagy akár biliárdon vagy akárhol kihívod a győztest 1 mérkőzésre és akkor közbe tudsz beszélni aztán lehet h legközelebb eseteg megismer megin kihívod a győztest aztán ja onnan már alakul:)
4/8 anonim válasza:
szerintem ha mindig mások véleményével foglalkozol sose jutsz előrébb. Menj le a kocsmába egyedül és kész! Ha jól érzed magad kit érdekel a többi? max megiszol 5 sört, és már egyedül is prímán érzed magad :D de szerintem szupermarketben jobb ismerkedni, oda több nő jár és még világosba is láthatod őket, nem ugy mint egy sötét büdös krimóba!
5/8 anonim válasza:
Szerintem elég gáz! Mert hülyén fogod érezni magad, hogy egyedül nem tudsz mit kezdeni magaddal.. Ha csak nem rögtön keresel valakit magadnak, odamész és elkezdesz vele beszélgetni..
6/8 anonim válasza:
Már ha találsz egy másik baleket, aki egyedül van.
7/8 anonim válasza:
23:42
Nem kell ahhoz feltétlenül baleknak lenni.
A pasim a buszvégen mindig beült az egyik kocsmába, hogy ne a megállóban fagyoskodjon fél órákat. Volt még egy srác, aki hasonló megfontolásból tért be, és tök jó haverok lettek.
Egy szórakozóhelyen is kószálhat egyedül bárki, velem is megesett már, hogy elkallódtam a többiek mellől, nincs az ráírva az ember homlokára, hogy a haverjait üldözi vagy nem is voltak vele.
8/8 anonim válasza:
Bocsi de szerintem gáz. Én ismerek egy olyan pasit, aki mindig egyedül megy mindenhová és pl disco-ban voltunk és még senki sem táncolt mert kevesen voltak még, de ő meg egyedül lement és táncolt és szerintem nagyon égő volt...jah és az ismerkedéssel kapcsolatban...mi odamentünk hozzá, hogy együtt táncoljunk és ő meg mindig elment..mi meg mindig követtük..xd pedig csak táncolni akartunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!