Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kapcsolat lezárása után, mennyi ideig voltál egyedül? Meddig érezted úgy, hogy nem kell senki, hogy nem vagy készen arra, hogy újra megbízz valakiben, megismerj valakit és átadd neki magad?
Az én első pasim engem 3 hónap után dobott. Ezután 1 héttel összejöttem egy másik pasival, aki végülis utólag rájöttem, hogy azért kellett, hogy elfelejtsem az első pasimat. Fél év járás után szakítottam ezzel a pasimmal, és 2 napra rá összejöttem egy harmadik sráccal, akivel már 2 éve együtt vagyunk.:) Ha visszacsinálhatnám, akkor a 2. pasim nem lett volna... nem kellett volna vele összejönnöm csak azért, mert magányos voltam.:(
Így belegondolva lassan 3 éve van párkapcsolatom (pár napos szünetekkel). Bele sem tudok gondolni, milyen lenne szinglinek lenni...nem bírnám. És nem is akarok többet az lenni, mert azt hiszem megtaláltam az igazit.:)
19/L
2év után 1évig voltam egyedül
Én már 1hét után képes lettem volna új kapcsolatba kerülni valakivel,ha lett volna rá alkalmas egyén:)
Ez változó, mert sokmindentől függ.
A 3éves után pár hét, 1-2 hónap volt.
A 3hónapos után érzelmi sokkot- összeroppanást kaptam, több mint fél év volt, amíg "felépültem". De ez még sokkal több idő lett volna, ha nem akkor találkozom... hát azzal akivel találkoztam:)
Szóval ez attól függ hogy mi miatt ment tönkre a kapcsolat, vagy az ember személyiségétől. Szerintem mindenki minden szakítást máshogy él meg.
Én több évig húzódó kapcsolat után most 4 hónapja vagyok egyedül. De már nem azért, mert nem állok készen egy kapcsolatra, hanem mert akinek én kellenék, az nekem nem, aki nekem kéne, annak úgy látszik én nem.
Rám mondjuk igaz hogy kutyaharapást szőrével, könnyebben túlteszem magam az exen, ha van vki más, akire gondolhatok...
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!