Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a szólóban élők, hogy egyedül vannak?
Mert ez úgy is csak 1 átmeneti állapot, nem kellene inkább kiélvezni, és az előnyét nézni a helyzetnek?
Én imádom ha a magam ura lehetek, és nekem nehezemre esik, hogy valakihez alkalmazkodjam, de megteszem ha szeretem.
Nem értem, ha valaki egyedül van, miért kell magányosnak is lennie? A 2 nem függ össze szerintem.
És miért függenek olyan sokan a másik embertől? Úgy értem, ha szakítanak valakivel, akkor saját magukat 'senkinek' érzik, nem kéne ennyire függni a társunktól. Ez nem azt jelenti, hogy saját magával nincs kibékülve?
Szóval, a szingli csajok, pasik miért nem képesek élvezni ezt az állapotot?
Mert társas lények vagyunk?
És különben is. Általánosítás... Attól is függ ki mennyi ideje van egyedül. Pár hónap esetleg egy-két év.. de valakinek még sose volt párja, jó hogy magányos.
A kérdésedre a válasz:
Mert úgy érezzük, nem kellünk senkinek.
Manapság, ha nem nézel ki közel tökéletesnek, esélyed sincs.
Mindenki felszínessé vált.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!