Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a szólóban élők, hogy egyedül vannak?
Mert ez úgy is csak 1 átmeneti állapot, nem kellene inkább kiélvezni, és az előnyét nézni a helyzetnek?
Én imádom ha a magam ura lehetek, és nekem nehezemre esik, hogy valakihez alkalmazkodjam, de megteszem ha szeretem.
Nem értem, ha valaki egyedül van, miért kell magányosnak is lennie? A 2 nem függ össze szerintem.
És miért függenek olyan sokan a másik embertől? Úgy értem, ha szakítanak valakivel, akkor saját magukat 'senkinek' érzik, nem kéne ennyire függni a társunktól. Ez nem azt jelenti, hogy saját magával nincs kibékülve?
Szóval, a szingli csajok, pasik miért nem képesek élvezni ezt az állapotot?
én már nagyon hozzászoktam a dologhoz, h állandóan egyedül vagyok, és amikor ez más volt, hogy volt pasim is mondjuk(ami elég kivételes esetben 1-2hónap max.) az csak teljesen felborított mindent, én is kicsit olyan vagyok h nem tűrök meg senkit magam mellett. mindig azt mondom magamnak, h van elég dolgom, van mit csinálnom..és általában ez így is szokott lenni. pasi mellett a más elfoglaltságaimra nem nagyon jut időm. én egyszerűen ilyen vagyok.
nyilván nem azt mondom, hogy nem lenne olyan, akiért feladnám ezt az életem, de sajnos erre érdemeset még nem nagyon találtam:/
Feltűnt te bunkó!
Írtam, hogy egy-két hónap egyedüllét oké, attól nem kell kiborulni. Akik meg ezt teszik kapcsolatfüggők... de egyébként a saját kérdésed megválaszoltad...
Tudom a külső megfog, és ha nincs valakinek szinte tökéletes babaarca (értsd: szép feje), akkor észre sem veszik az embert. Tudom, átélem nap mint nap. Ez van. De elfogadtam, hogy ezen változtatni nem tudok soha. És nem akarok ezen keseregni. Ha meg kellek valakinek, az az illető elfogad ilyennek, de nem akarok emiatt szomorú lenni. Annyit nem ér az egész.
A felszínesség pedig sajnos mindig tetten érhető.
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még.
Üdv: Tessza, [link]
"És miért függenek olyan sokan a másik embertől?"
Mert egyrészt ösztön, hogy párban kell élni. Másodszor, elvárás, hogy "kapcsolatban" kell élni. Harmadszor, az emberek többségének nincs beszédtémája a magánéleti problémákon kívül. Ha már megházasodott, akkor pedig ott van a gyerek mint egyetlen beszédtéma. (Idős korban aztán a betegségek lesz a beszédtéma)
"Szóval, a szingli csajok, pasik miért nem képesek élvezni ezt az állapotot?"
Mert úgy általában nem tudják, mivel töltsék el az idejüket.
Be2 kell látnod ?dező, nem mindig jó egyedül.
Én is keresem az igazit (4nem szeretett viszont)
ezt nekem pont elég volt.
Mert mi, szilglik is szeretnénk szeretni valakit, de én azt v3eszem észre, te egyedül vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!