Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kapcsolat lezárása után, mennyi ideig voltál egyedül? Meddig érezted úgy, hogy nem kell senki, hogy nem vagy készen arra, hogy újra megbízz valakiben, megismerj valakit és átadd neki magad?
Been around the world and I I I .. I can't find my baby ♫
Én 4 éves kapcsolat után vagyok már másfél hónapja egyedül. Engem is mindenki untat, pedig vannak jelentkezők. Sokkal jobban foglalkoznak velem, mint az exem, jobban meg is becsülnek, pedig együtt sem vagyunk, mégis az ex kell. Senkivel sem érzem magam olyan jól, mint vele, pedig jobbat érdemlek sokkal.
Nem akarok hónapokig/évekig egyedül lenni, de amíg őt akarom, úgy sem fog menni mással.
19L
Hú, jó régi kérdés tényleg. Hát, értelmes kapcsolatot azóta se tudok felmutatni, volt egy pasim kb. fél évig, a többi futó kaland.
Igazából kicsit fel is adtam ezt a témát.
:( Sajnálom igazán. Bízom benne hogy hamarosan megváltoznak a dolgok! Addig is fektesd önmagadba és a barátaidba az energiáid! :) Csak legyél pozitív, építs az életed. A többi majd alakul magától. Sok sikert!!
Köszönöm hogy válaszoltál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!