Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi,28 éves, egyedül maradni életvégéig?
Nem vagyok egy túl sűrűn ide írogatós típus.
Viszont valakikkel beszélni akarok a témáról. Legjobb haverjaim többsége sajnos elköltözött.
Szóval szerintem egy normális, rendszeresen sportoló, néha kicsit érzékeny, határozott, általában motivált férfi vagyok.
Azt mondják jól nézek ki, egyébként többnyire magamról én is ezt gondolom . Ezért is tudok szerintem szép csajokkal randizni.
A problémám az, hogy mindig ha egy randira kerül a sor, a randi után általában az a válasz a a többnyire 25-26 éves nőktől, h bocs nem találtam meg amit kerestem benned. Ezek olyan nők akikkel a randi előtt már volt némi szimpátia váltás, úgy értem bulikba már beszélgettünk stb. tehát valamennyire szimpatizálhattunk kölcsönösen ha már eljött randira.
Illetve ezt a részét nem értem. Két lehetőség van. Vagy ott jönnek rá, hogy nem is tetszek nekik külsőre (bár ezt furcsálnám) vagy tényleg ennyire amatőr vagyok.
Hozzáteszem nekem is vannak őrültésgeim, hülye poénjaim és valóban nem vagyok egyszerű eset. Diplomás vagyok, viszonylag jó a fizum, van autóm, igaz még szülökkel élek.
És többnyire ugyanez a válasz jön h bocs de nem találtam meg azt a pluszt ami nekem kell.
Ha jókat nevetünk és eldumálunk akkor sem, ha érzelmes lényemet probálom előadni akkor sem jövök be. Általában ugyan ez a szöveg....
Azt a kis pluszt nem érzem amit kéne....általában ez a válasz....
Lányok! Fiúk! Mi véleményetek?
Vágyom arra hogy szeressen valaki és én is őt...hogy közös jövőt építhessünk. Igaz nagyon válogatós is vagyok, csak szép csajoknál probálkozok...csak beléjük tudok szerelmes lenni.
De félek kicsit h örökre egyedül maradok.
A hiba valószínüleg bennem van...bár már nem tudom...lehet hogy a rendszerben...
Lányok mit jelent pontosan, hogy azt a pluszt nem érzitek?
Két lehetőség van. Vagy nem nézek olyan jól mint amennyire gondolom magamról és mások is csak kedvességből mondják, bár ezt nem hiszem, vagy valóban amatőr vagyok.
Légyszi irjatok valamit, kíváncsi vagyok mások hasonló élményeire és a válaszokra.
Azért szerinted én nem akarok külön élni?
De azért ahhoz munkahely váltás kéne stb. Új hely, másikat találni...tudom ezek kifogások de most már erősen rámunkálok a témára..De azért elhihetietek a legtöbb környezetemben élő 25-28 éves férfinak még csak vépletlenül sincs saját lakása..akinek apuciék nem rakták alá azoknak nagyon kevésnek van....
Nah mind1 rágyurok erre a témára...
Én ugy képzeltem el hogy összejövök valakivel megismerjük egymást a közelében költözök albérletbe vagy saját lakásba aztán meg esetleg ha minden ok összeköltözés...
Furcsa.... volt albérlőtársnőm minimálbérrel együtt lakott velünk az albiban, eltartotta magát, szülők semmit nem segítettek.... Meg lehet oldani. Bulizni is tudott, nem volt k*rva! :D
Nem a kifogások kellenek.... Nem is luxusvillába kell költözni, a lényeg az önállóság és hogy a pasi ne akkor akarjon elköltözni ha megvan a csaj, hanem neki ez alapéletfeltétel legyen...
Igen, kedves 55%-osnak ez már hihetetlen kemény elvárás, hogy valaki tartsa el és rendben magát és környezetét. De ezért is jár prostikhoz inkább. A prostiknak meg úgyis mindegy, ha megkapják a fizetést, minden rendben van, legfeljebb elzavarják fürödni!
Várj. Csak 24 éves koráig nem volt nője. Akkor most éppen a nő tartja el, és szolgálja ki?
,,Várj. Csak 24 éves koráig nem volt nője. Akkor most éppen a nő tartja el, és szolgálja ki?"
Ennyire rosszindulatú getzinek azért ne nézzetek már...
55%-os! Bogárkám, hiszen te mondtad, hogy a fentebb feltett összes kérdésre nem a válaszod. Te jöttél azzal, hogy inkább a prostik, mint a normális önálló élet, ami pénzel és fáradtsággal jár. És de, pontosan ezt a jelzőt lehetett leszűrni abból, amit és ahogyan eddig kommunikáltál.
Részemről OFF.
hmm ez tényleg érdekes....
Attól még szerintem lehetnek terveim meg őnálló is lehetek ha épp itt van per pillanat munkám és szüleim is itt laknak velem egy településen...laktam én már albérletbe elég sok időt...az se egy nagy élmény de munka mellett még nehezebb együtt élni idegenekkel mint diákként...
Nah mind1 mondom értettem a jelzést...csak nem értem...kár h igy működnek ez a dolgok...de ez van...anyagiak számítanak...az hogy legyek önálló szerintem csak körítés...
Annélkül is lehetek az...már voltam is..tehát képes vagyok rá...ha igy nézzükk..
Érdekes párbeszéd volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!