Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi,28 éves, egyedül maradni életvégéig?
Nem vagyok egy túl sűrűn ide írogatós típus.
Viszont valakikkel beszélni akarok a témáról. Legjobb haverjaim többsége sajnos elköltözött.
Szóval szerintem egy normális, rendszeresen sportoló, néha kicsit érzékeny, határozott, általában motivált férfi vagyok.
Azt mondják jól nézek ki, egyébként többnyire magamról én is ezt gondolom . Ezért is tudok szerintem szép csajokkal randizni.
A problémám az, hogy mindig ha egy randira kerül a sor, a randi után általában az a válasz a a többnyire 25-26 éves nőktől, h bocs nem találtam meg amit kerestem benned. Ezek olyan nők akikkel a randi előtt már volt némi szimpátia váltás, úgy értem bulikba már beszélgettünk stb. tehát valamennyire szimpatizálhattunk kölcsönösen ha már eljött randira.
Illetve ezt a részét nem értem. Két lehetőség van. Vagy ott jönnek rá, hogy nem is tetszek nekik külsőre (bár ezt furcsálnám) vagy tényleg ennyire amatőr vagyok.
Hozzáteszem nekem is vannak őrültésgeim, hülye poénjaim és valóban nem vagyok egyszerű eset. Diplomás vagyok, viszonylag jó a fizum, van autóm, igaz még szülökkel élek.
És többnyire ugyanez a válasz jön h bocs de nem találtam meg azt a pluszt ami nekem kell.
Ha jókat nevetünk és eldumálunk akkor sem, ha érzelmes lényemet probálom előadni akkor sem jövök be. Általában ugyan ez a szöveg....
Azt a kis pluszt nem érzem amit kéne....általában ez a válasz....
Lányok! Fiúk! Mi véleményetek?
Vágyom arra hogy szeressen valaki és én is őt...hogy közös jövőt építhessünk. Igaz nagyon válogatós is vagyok, csak szép csajoknál probálkozok...csak beléjük tudok szerelmes lenni.
De félek kicsit h örökre egyedül maradok.
A hiba valószínüleg bennem van...bár már nem tudom...lehet hogy a rendszerben...
Lányok mit jelent pontosan, hogy azt a pluszt nem érzitek?
Két lehetőség van. Vagy nem nézek olyan jól mint amennyire gondolom magamról és mások is csak kedvességből mondják, bár ezt nem hiszem, vagy valóban amatőr vagyok.
Légyszi irjatok valamit, kíváncsi vagyok mások hasonló élményeire és a válaszokra.
Ezt így nem lehet tudni de egy két dolog elgondolkodtató.
Szóval azt tudom elképzelni, hogy bár a randi szórakoztató volt, de még is elég langyos, nem tüzelte fel a lányt, nem talált benned elég kreativitást...
Akkor hát nem valami kedvező, ha a szüleidnél élsz 28 évesen, ez sejtet egy két dolgot a jövőről.... Ez nem egy pozitív dolog. Tudom ez önmagában kevés, de ha hozzárakják a picit talán unalmas stílusod, nem leszel olyan nyerő.
Ez a plusz nem érzése persze gondolom valami kamu elterelő szöveg.
Jelentheti hogy közbe jött egy másik csávó akivel eddig párhuzamosan nyomult?
Vagy akkor mondjátok ezt ha rájöttök hogy nem is néz ki jól a csávó?
köszi a gyors válaszokat. Unalmasnak nem mondanám magamat, inkább kicsit őrültnek.....
Nah de amit említettél a stilussal lehet kicsit baj...
De ennyire számít egy kis apró stílus problem?Ha az alap szimpátia meg van?
Várom még sok más mindenki véleményét...
fospuska: igazad van nem tudom hány éves vagy...de nagyon keményet szóltál....jórészt én is így gondolom...
te milyen ilyen tulajdonságokra gondolsz?
Az írásodból az tűnik ki, hogy gyakorlatilag csak a külsőségekkel foglalkozol. Magadat és a lányokat tekintve is. Talán ez a baj...
Ha arra hivatkoznak, hogy nincs meg a plusz, az nem elterelés. Meg kell lenni a szikrának, a vonzalomnak. Attól, hogy valaki egy buliban szimpatikusnak tűnik, még nem biztos, hogy az igazi vonzalom kialakul. Ráadásul valószínűleg a személyes beszélgetés során is ilyen felszínes vagy, mint itt a leírtakban.
nem feltétlen tulajdonság,valami hobbi-szinten űzött dolog is megteszi,ha elég jó vagy benne. a közelgő nyárra és a sportosságodra,valamint anyagi helyzetedre való tekintettel: wakeboard, vizisí, jet-ski és általában az extrém sportok vonzzák a jó csajokat,valamint elég különlegesek ahhoz, hogy valami olyat tudj mutatni nekik,amit értékelnek. mérd fel az igényeiket,aztán elégítsd ki. utána őket is. :) szerintem ez a recept.:)
ja,és mennyi idős vagyok? elég öreg,hogy tapasztalatból beszéljek.:)
sajnos azt kell mondanom h versenyszerűen sportolok...szóval ez kilőve...de kösz az ötletet....de valóban...tömegcikk vagyok....ez az igazság....
csak szarul esik a magány...
Mindenki válaszában benne van, hogy felszínes vagy, saját bevallásod szerint is a külsőségek fontosak számodra. Valószínűleg tökéletesen megtanultad elhitetni magadról, hogy főnyeremény vagy, és csak a beszélgetésen derül ki, hogy a felszín alatt jóval kevesebb van.
Első körben javaslom, hogy azonnal költözz el a szüleidtől!
Második körben pedig próbálj úgy kommunikálni egy nővel, hogy nem szexet keresel. Legyen ez egy olyan nő, aki nem is tetszik neked. Nem kell, hogy átlag alatti legyen, de inkább csak átlagos, mindenesetre olyan, akitől nem akarsz semmit. Az ő szavának abszolút hihetsz. Ha ő is azt mondja, hogy gondok vannak, akkor bizony fogadd el, hogy változnod kell.
Ami számomra érdekes lehet egy férfiban: az intelligencia, a kreativitás, a humor, az egyéniség. Az önállóság nem plusz, hanem alap feltétel, ezen változtass sürgősen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!