Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért nem értik meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem értik meg, hogy azért a kevésbé jó pasik próbálkoznak náluk, mert ők vannak mindig egyedül?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 11:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Nálam is sok számomra külsőleg nem kifejezetten vonzó pasi kezdeményez, mégsem kezdek el sipákolni, hogy "miért mindig a nekem nem tetszők"? A külső szubjektív dolog, tőle függetlenül hízelgő, ha valakinek felkeltem az érdeklődését, ám csak azért, mert érdeklődik valaki irántam, nem vagyok köteles vele randiznom. Én meg azt nem értem, hogy a pasik miért hülye p.csáznak le, ha elutasítom őket.
2013. márc. 8. 11:16
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem elég evidens, hogy az próbálkozik nálam, aki egyedül van. Esetleg nős, és szeretne félrelépni...

Ez teljesen független attól, hogy jó pasi vagy sem.

2013. márc. 8. 11:17
 3/13 anonim ***** válasza:
47%

Nincs ezzel gond.

Csak a "kevésbé jó pasik" a hozzájuk túl jó nőket szeretnék. Itt kezdődik a probléma.

Vannak egyszerűbb, de értelmesebb és okosabb, nem bögyös-cicamaca nők is, ők miért vannak egyedül? Talán mert rájuk nem nyomulnak?!

2013. márc. 8. 11:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyébként nem egy férfi siránkozását hallgattam már végig arról, hogy ha átlagos kinézetű lánnyal jön össze, akkor sosem érez iránta vonzalmat. Ezt pedig ki lehet egészíteni azzal, hogy azok a férfiak akik biztos egzisztenciával rendelkeznek és magas egóval, nem nőt keresnek, hanem kirakat babát akivel lehet dicsekedni a haverok előtt és jól mutat a kabrióba nyáron...
2013. márc. 8. 11:30
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Harmadik, nem, egyáltalán nincs olyan, hogy valaki "túl jó" valakihez. Mi alapján túl jó? Mert genetikailag szerencsésebb, mint a másik? Marhaság! Mindenkinek megvan a joga, hogy elvárásai legyenek a másikkal szemben.
2013. márc. 8. 11:30
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Előző: akkor nyilván a másiknak is megvan a joga, hogy elvárásai legyenek vele szemben. Aztán mindenki ül otthon és ápolgatja az elvárásait... magányosan. Ez a baj a világgal, hogy elvárás az van, "nekem jár" az van, de kompromisszum az nincs.
2013. márc. 8. 11:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem értem, egy kevésbé dekoratív lány miért ne lehetne egy adonisszal, vagy egy kevésbé helyes pasi szép lánnyal? Nem ezzel van a baj. Csak azért nem odamenni valakihez, mert "túl jó" hozzám képest, hatalmas marhaság, ugyanis honnan tudod ismeretlenül, hogy neki milyen az ízlése? Az a bomba csaj lehet, hogy kifejezetten az olyan típusú, átlagos pasira bukik, mint aki nem mer odamenni hozzá. Az a top10-es pasi lehet, hogy pont lesz.rja, hogy a lány hogy néz ki, feltéve, hogy belsőre minden klappol. Csak azért utasítani valakit, hogy vigye lejjebb a külsőségekben megnyilvánuló elvárásait, mert ő "kevésbé szép" degradáló és elfogadhatatlan.
2013. márc. 8. 11:36
 8/13 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Tudtam, hogy lepontoztok, de ez az én véleményem és nem kell egyetérteni velem. Én ezt látom.

A "túl jó" kifejezést, viszont nem az én szemszögemből nézve írtam, hanem azokéból a nőkéből, akik qrva jó nőnek érzik magukat.

Saját magatokat pontoztátok le, mert értelmezni sem tudtok egy szöveget. Bocs.

2013. márc. 8. 11:43
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Azt írtad, HOZZÁJUK túl jó nő, ami, már ne is haragudj, sehogyan sem utal arra, hogy "olyan nőről beszélünk, akit önmagát túl sokra tartja, közben nem az". Vagy nem tudod mit beszélsz, vagy a fogalmazásoddal van probléma. A hozzájuk túl jó nő számomra azt jelenti, hogy az a bizonyos nő valamilyen szinten felsőbbrendű (vélhetően a szerencsés külseje miatt), mint a pasi. Ami, ismétlem: marhaság.
2013. márc. 8. 11:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de roppantul idegesítő ez a baromság, hogy átlagos pasi nem mehet oda a bomba csajhoz - aki amúgy lehet, hogy nem plázacica, hanem tök átlagos, normális nő. Meg mi ez, hogy kompromisszum? Álljon már meg a menet!

Ez nem bolti vásárlás, hogy ami túl drága azt nem veszem meg. Ha valaki tetszik valakinek, akkor el van intézve. Mi értelme lenne, ha egy teszem azt kövér srác odamenne egy kevésbé csinos lányhoz - mert azért vannak ilyenek, még ha a szépség mindenkinek mást jelent is - és nála próbálkozna, mert lejjebb kell adnia az igényeit vagy mi? Egy az, hogy ebben az esetben nem is tetszene neki a lány, csak azért megy oda, mert más nem jut neki. Ennek mi értelme? HOl van itt az érzelem? Szóval, aki ezzel jön, hogy valaki adja lejjebb az igényeit, az kicsit gondolkodjon már el. Itt nem igényekről van szó, hanem, hogy ki mit érez egy másik iránt.

2013. márc. 8. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!