Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem értik meg, hogy azért a kevésbé jó pasik próbálkoznak náluk, mert ők vannak mindig egyedül?
Szerintem elég evidens, hogy az próbálkozik nálam, aki egyedül van. Esetleg nős, és szeretne félrelépni...
Ez teljesen független attól, hogy jó pasi vagy sem.
Nincs ezzel gond.
Csak a "kevésbé jó pasik" a hozzájuk túl jó nőket szeretnék. Itt kezdődik a probléma.
Vannak egyszerűbb, de értelmesebb és okosabb, nem bögyös-cicamaca nők is, ők miért vannak egyedül? Talán mert rájuk nem nyomulnak?!
3. vagyok. Tudtam, hogy lepontoztok, de ez az én véleményem és nem kell egyetérteni velem. Én ezt látom.
A "túl jó" kifejezést, viszont nem az én szemszögemből nézve írtam, hanem azokéból a nőkéből, akik qrva jó nőnek érzik magukat.
Saját magatokat pontoztátok le, mert értelmezni sem tudtok egy szöveget. Bocs.
Már nem azért, de roppantul idegesítő ez a baromság, hogy átlagos pasi nem mehet oda a bomba csajhoz - aki amúgy lehet, hogy nem plázacica, hanem tök átlagos, normális nő. Meg mi ez, hogy kompromisszum? Álljon már meg a menet!
Ez nem bolti vásárlás, hogy ami túl drága azt nem veszem meg. Ha valaki tetszik valakinek, akkor el van intézve. Mi értelme lenne, ha egy teszem azt kövér srác odamenne egy kevésbé csinos lányhoz - mert azért vannak ilyenek, még ha a szépség mindenkinek mást jelent is - és nála próbálkozna, mert lejjebb kell adnia az igényeit vagy mi? Egy az, hogy ebben az esetben nem is tetszene neki a lány, csak azért megy oda, mert más nem jut neki. Ennek mi értelme? HOl van itt az érzelem? Szóval, aki ezzel jön, hogy valaki adja lejjebb az igényeit, az kicsit gondolkodjon már el. Itt nem igényekről van szó, hanem, hogy ki mit érez egy másik iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!