Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy akármelyik csajnál is próbálkozom be, egyiknek sem kellek, ellenben nálam meg olyan lányok próbálkoznak be, akik nekem nem kellenek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 15:08
2/4 anonim válasza:
Azok az igények... No meg az önképpel sincs minden rendben...
3/4 fospuska válasza:
mert túl magasra raktad a lécet,ami a lehetőségeidet illeti és többre értékeled magad,mint amennyit a nők szemében első blikkre érsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Aki értelmes az tudja, hogy nincs értelme olyannal összejönnie, akihe nem tud vonzódni testileg. Én megpróbáltam, azt hittem majd beleszeretek, de nem. Azóta tudom, hogy fontos a külső is, nem csak a jellem, személyiség egy kapcsolatban.
2013. márc. 5. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!