Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet hogy azért próbálkoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy azért próbálkoznak nálam csak negyvenes pasik, mert csóró vagyok?

Figyelt kérdés

Csóró vagyok, látszik is a cuccaimon hogy semmi márkás, mindenből a legolcsóbb, 7 éves telefonom van ilyenek.

Azért próbálkozok jól kinézni, az alakom jó, a fejem is tűrhető.

Ezért lehet hogy a korosztályom elkerül, mert lesír rólam hogy egy hónapban kb. 2000 Ft-om van és nem tudok sehova elmenni bulizni, divatot nem tudom követni?

Az idősebb pasik mindig úgy próbálkoznak hogy előadják hogy meghívnak egy italra, összevissza dícsérik a külsőmet és azt mondják hogy jól keresnek, komoly kapcsolatot akarnak, meg gyerekeket

persze nem hiszem el mert gyanakvó vagyok

de tényleg, ilyen nagy akadály a szegénység, ez lehet a baj hogy a korosztályomból soha senki észre se vesz, csak 40-től a halálig?

2013. jan. 18. 15:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
Lehet, mert ma egyre több az anyagias fiú.
2013. jan. 18. 15:05
 2/16 A kérdező kommentje:

hát ez szomorú ha így van akkor vlsz egyedül maradok

nem vonzanak az ilyen öregek, meg hogy kitartsanak az sem

mert akit kitartanak az igazából rabszolga és mindig azt kell csinálnia amit a másik akar mert pénzzel sakkban tartja

szóval akkor vagy csóróság de szabadság, vagy gazdagság de rabság

2013. jan. 18. 15:11
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Én se helyeslem, ha kitartanak egy nőt. De azért egyénfüggő, rabszolga lesz-e. Ha ügyes a nő, a pasi a rabszolga mellette, elhajtja dolgozni, pénzelteti magát, nyalatja a fenekét vele, közben ő költi a pénzét meg szórakozik, gyakran meg is csalja. Mondjuk ehhez pofa kell,az biztos! Meg politikus véna! :D
2013. jan. 18. 15:14
 4/16 anonim ***** válasza:
Miért Te hány éves vagy?
2013. jan. 18. 15:16
 5/16 A kérdező kommentje:
én az ilyen manipulációhoz sajnos túl őszinte és egyenes jellem vagyok :) nem sokáig bírnám azt hiszem
2013. jan. 18. 15:16
 6/16 A kérdező kommentje:
én 18 és 25 között
2013. jan. 18. 15:17
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha egyébként normális a lány, soha nem nézném hogy mennyire gazdag szóval szerintem nem nagy akadály, maximum annyiban hogy nehezebb elmenned ismerkedni.

19/F

2013. jan. 18. 15:39
 8/16 ASOT ***** válasza:

őszinte leszek, ha tetszenél a te korodbéli vagy kicsivel idősebb srácoknak akkor próbálkoznának nálad kellenél nekik még ha csak egy szex erejéig akkor is.

És az h szegényebb vagy az max később derülne ki.

De az, hogy nem probálkoznak, annak nem a szegénységed az oka, lehet venni farmert 40.000 Ft-ért de lehet 4000 Ft ért is és senki nem mondja meg h az márkátlan.

szóvak én vagy a viselkedésedre vagy a külsődre tippelek vagy mindkettőre

2013. jan. 18. 15:40
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül ezzel lehet a gond!

Stílus,viselkedés......ha egy nő megtetszik,és szegény,akkor pont nem érdekel,nem a pénzéért kell.....

2013. jan. 18. 15:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Nos egy farmeron nem nagyon lehet észre venni, de felsőn már inkább. Na de szerintem se az anyagi helyzetek a gondok. Mi férfiak nem vagyunk nők akik megnézik mid van:) Jó akad pár ilyen férfiban is, de na. A külsődet látják meg először, ha éppen nem neten csevegsz. Innen a kiundulópont aztán a többi.
2013. jan. 18. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!