Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy azért próbálkoznak nálam csak negyvenes pasik, mert csóró vagyok?
Csóró vagyok, látszik is a cuccaimon hogy semmi márkás, mindenből a legolcsóbb, 7 éves telefonom van ilyenek.
Azért próbálkozok jól kinézni, az alakom jó, a fejem is tűrhető.
Ezért lehet hogy a korosztályom elkerül, mert lesír rólam hogy egy hónapban kb. 2000 Ft-om van és nem tudok sehova elmenni bulizni, divatot nem tudom követni?
Az idősebb pasik mindig úgy próbálkoznak hogy előadják hogy meghívnak egy italra, összevissza dícsérik a külsőmet és azt mondják hogy jól keresnek, komoly kapcsolatot akarnak, meg gyerekeket
persze nem hiszem el mert gyanakvó vagyok
de tényleg, ilyen nagy akadály a szegénység, ez lehet a baj hogy a korosztályomból soha senki észre se vesz, csak 40-től a halálig?
igazából ennyiből kevés:
- márkátlan ruhák..lehet olcsó ruhából is csinosan felöltözni
- régi telefon ---> lényegtelen elő sem kell venned
- nincs pénzed nem tudsz sehová elmenni ----> nyugi a pasik a legtöbb helyre befizetik a lányt..persze örülnek ha ő is beszáll de ez lényegtelen
- nem tudod a divatot követni----> ez megint ruha szóval lehet ettől még ugyanúgy szép ruhákat venni.
szóval ez így kevés......
lehet h dilisnek néznek , vagy amiket már írtunk páran h a viselkedéseddel van gond, Mert van különbség a szegénység és a "magadról kiállított szegénységi bizonyítványról". vagy lehet úgy nézel ki mint Justine bííber
Van ilyen is, olyan is. Előző oldali válaszolónak üzenem: tegnap volt fenn egy kérdés, hogy egy 40 körüli nő "kitartana" egy egyetemista srácot, szexért, vagy ilyesmi. És vagy 20 válaszoló fiú írta neki, hogy az tök jó, azonnal menjen bele.
Anyagias emberek mindkét nemben vannak.
Vagy inkább úgy írom: a legtöbben(!), tehát kevés kivétellel elfogadják a "jó partit", lányok is, fiúk is, ha lehetőségük adódik rá (a lányoknak nagyobb lehetőségük van erre, mert a fiúk könnyebben lefekszenek, így kevésbé hajlamosak jómódú nők kitartani őket!)
De nem is ez a lényeg. Azzal is egyet tudok érteni, hogy a legtöbb srácot, ha szép egy lány, nem érdekli mennyi pénze van. Tényleg másban kellene a hibát keresni.
Ezt viszont a lányokra is igaznak látom. Ha helyes, jóképű, normális egy fiú ÉS NINCS a személyiségével különösebb gond, akkor általában szintén nem probléma, ha a kérdezőhöz hasonlóan nincs egy vasa sem!
A dolog lényege inkább a viselkedés, igényesség, adjon magára, ne szakadt cuccokban járjon, legyen nyílt, ne féljen ismerkedni.
Kérdező: ha ilyen képed van önmagadról, talán csak meghúzódsz a sarokban. Nem mersz csinos ruhákat felvenni.
És igen: akár turiból is fel lehet IGÉNYESEN és nagyon csinosan öltözni. :)
figyu, lehet nem vagy olyan dögös és a fiatalság kompenzál..
de az is lehet amit te írsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!