Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért próbálkoznak a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálkoznak a fiúk azután is hogy el lettek utasítva?

Figyelt kérdés

Úgy szokott lenni a dolog általában hogy véletlenül összefutok egy fiúismerősömmel a közös haveri társaságból az utcán és elkezdünk beszélgetni.

Aztán mikor legközelebb is arra jár és találkozunk szóba kerül a kapcsolatos dolog.

Én mindig szoktam mondani hogy hát nem vagyok kész kapcsolatra meg képtelen vagyok rá és ilyenek, hogy a szívem már mióta foglalt, plátói szerelem stb.

és nem értem hogy következő találkozónál miért mondja vagy neten miért írja ezek után hogy nőként tekint rám meg randizni akar -.-

mikor szerintem annyira nyíltan és őszintén kifejtem hogy senki szóba sem jöhet.

ez már a többedik eset

mit rontok el, ha véletlen összefutunk nem szabadna sétálnom velük egy utcányit se mert ezt a pasik azonnal félreértik?

vagy miért?

szerintem látszik az egy lányok ki tetszik neki, nekem ha valaki tetszik meg se merek szólalni mellette vagy ránézni, nem ám hogy lazán beszélgetni róla hogy a kutyám milyen f.sott (mert általában a legótvarabb, leggusztustalanabb, legnőietlenebb témákat hozom fel azoknál akiket havernak nézek és egyáltalán nem érdekel hogy "szexis" vagyok-e. kócos haj, semmi smink szokott lenni rajtam ilyenkor, esetenként edzőcucc és az se ilyen feszes cicababás).

szóval, miért van ez, mondjátok már meg pasik!

2012. nov. 18. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
3 a magyar igazság!
2012. nov. 18. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy a férfitársak hogy lehetnek ekkora csicskák. Én már rég toronymagasról leszarnálak ilyenkor kérdező, főleg,hogy csak a szerelem első látásban hiszek, a hosszas fülrágásra való bedobja a törölközőt esetekben viszont nem. Abból úgysem lesz semmi. Főleg az a jó,ha a nő sündörög mint egy Q pincsikutya. Fordítva nem is nyerő. Úgy esetleg felszedi az ember fia a nőt....
2012. nov. 18. 13:38
 3/5 A kérdező kommentje:

hát én határozottan nem vagyok az a sündörgős típus, mindenkit hagyok hadd udvaroljon, hívjon ő :D lány fiú egyaránt

szóval erre várhatnak hogy én teperjek

2012. nov. 18. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen hozzáállás segít fenntartani a hagyományt, hogy a férfi ne adja fel a visszautasítás után.
2012. nov. 18. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
86%
Mert nem lehet rajtatok kiigazodni. Ha sokáig próbálkozik az a baj, ha az első elutasítás után feladja az is baj. Franc se érti...
2012. nov. 18. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!