Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, gyakran próbálkoznak be nállatok pasik és ha igen melyik a leggyakoribb szöveg amivel a pasik próbálkoznak bedobodni nálatok? Korosztályt is irjatok.
Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 12:07
2/5 anonim válasza:
"De jó a segged"
" Helló, cica!"
"Szia - fiú.
Szia - én, ha jó pasi.
Merre mész?
... pl. suliba - én.
Mehetek veled?"
"De jól nézel ki"
......
15L
3/5 anonim válasza:
de hól nézel ki
jó a segged
megiszunk valamit
nemmegyünk ki beszélgetni
4/5 anonim válasza:
1: ha egy bulis helyen vagyok akkor általában táncra kérnek fel, és közbe kérdezgetnek (ezek a normálisabb típusú srácok)
2: vannak olyanok akik máris azzal jönnek hogy : helló cica, dugnálak.. na ezeket elküldöm ...
3:van még olyan is aki csak odajön rendesen bemutatkozik és beszélgetünk.
velem leggyakrabban az első eset szokott lenni.
5/5 anonim válasza:
bocsi még azt kihagytam hogy 17 éves lány vagyok, és a pasik akik próbálkoznak olyan 17-23 éves körül szoktak lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!