Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfi,28 éves, egyedül maradni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi,28 éves, egyedül maradni életvégéig?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy túl sűrűn ide írogatós típus.

Viszont valakikkel beszélni akarok a témáról. Legjobb haverjaim többsége sajnos elköltözött.

Szóval szerintem egy normális, rendszeresen sportoló, néha kicsit érzékeny, határozott, általában motivált férfi vagyok.

Azt mondják jól nézek ki, egyébként többnyire magamról én is ezt gondolom . Ezért is tudok szerintem szép csajokkal randizni.

A problémám az, hogy mindig ha egy randira kerül a sor, a randi után általában az a válasz a a többnyire 25-26 éves nőktől, h bocs nem találtam meg amit kerestem benned. Ezek olyan nők akikkel a randi előtt már volt némi szimpátia váltás, úgy értem bulikba már beszélgettünk stb. tehát valamennyire szimpatizálhattunk kölcsönösen ha már eljött randira.

Illetve ezt a részét nem értem. Két lehetőség van. Vagy ott jönnek rá, hogy nem is tetszek nekik külsőre (bár ezt furcsálnám) vagy tényleg ennyire amatőr vagyok.

Hozzáteszem nekem is vannak őrültésgeim, hülye poénjaim és valóban nem vagyok egyszerű eset. Diplomás vagyok, viszonylag jó a fizum, van autóm, igaz még szülökkel élek.

És többnyire ugyanez a válasz jön h bocs de nem találtam meg azt a pluszt ami nekem kell.

Ha jókat nevetünk és eldumálunk akkor sem, ha érzelmes lényemet probálom előadni akkor sem jövök be. Általában ugyan ez a szöveg....

Azt a kis pluszt nem érzem amit kéne....általában ez a válasz....

Lányok! Fiúk! Mi véleményetek?

Vágyom arra hogy szeressen valaki és én is őt...hogy közös jövőt építhessünk. Igaz nagyon válogatós is vagyok, csak szép csajoknál probálkozok...csak beléjük tudok szerelmes lenni.

De félek kicsit h örökre egyedül maradok.

A hiba valószínüleg bennem van...bár már nem tudom...lehet hogy a rendszerben...

Lányok mit jelent pontosan, hogy azt a pluszt nem érzitek?

Két lehetőség van. Vagy nem nézek olyan jól mint amennyire gondolom magamról és mások is csak kedvességből mondják, bár ezt nem hiszem, vagy valóban amatőr vagyok.

Légyszi irjatok valamit, kíváncsi vagyok mások hasonló élményeire és a válaszokra.

2013. márc. 17. 09:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:

Köszi választ.

Szerintem férfiak 90%ának fontosak a külsőségek.

Azért a gazdasági helyzet nem egyszerű, de valóban el kell költöznöm...A kritikát kösz...

2013. márc. 17. 10:07
 12/65 anonim ***** válasza:
Diplomatikus, tárgyias, talán okos is vagy. De ha ez a száraz stílus uralkodik rajtad, az talán nem annyira megnyerő. De csak találsz egy nőt akinek bejössz! Azért lehetsz annyira jó pasi. Ne keseregj! Nincs törvény arra, hogy 2x éves korodban találnod kell valakit... Van akinek épp nem jön össze. Majd később... Szerintem foglalkozz a munkáddal, sporttal, próbálj elszakadni az otthonodtól, aztán majd alakul...
2013. márc. 17. 10:09
 13/65 fospuska ***** válasza:
én nem cseszném el az életem a versenysport miatt. meddig akarsz várni? a család,az edző nem dönthet helyetted, nem nekik kell ezekkel a problémákkal megküzdeni és nem hiszem,hogy a boldogtalanság olyan dopping lenne,ami előbbre viszi a sportkarrieredet. kicsit értékeld át az életedet,állíts fel egy valós fontossági sorrendet és arra haladj.
2013. márc. 17. 10:10
 14/65 anonim ***** válasza:
Ne akard görcsösen, mert az pont visszafelé sül el.
2013. márc. 17. 10:11
 15/65 anonim ***** válasza:

Rossz arányból indulsz ki. Nem a 90%-nak fontos. Mindenkinek az. És mindenki tudja, hogy milyen fontossági sorrend szerint működik.

Tudod kik élnek boldog párkapcsolatban? Ha nem nézz körül ismerőseid között, és máris rájössz, hogy az általad meghatározott 90%, aki előtérbe helyezi a külsőséget minden más előtt, az nem 90, hanem a maradék 10%, amelyik férfi viszont eszméletlen gazdag, és megteheti, hogy leszarja a belső dolgokat, mert csak egy dolog kell, egy modell az ágyba, akivel büszkélkedni is lehet. Nos a nő biztos szép lesz, hiszen egész nap csak magával kell majd törődnie, mással, így a pasival sem különösebben...

2013. márc. 17. 10:11
 16/65 A kérdező kommentje:

Én sem szarom le a belső tulajdonságokat, de nekem tényleg nem annyira fontosak. :S

Azért ne legyen teljesen idióta, de azért mert van neki két érdekes mondata még nem fujom le az első randi után az ismerkedést.

2013. márc. 17. 10:16
 17/65 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó hozzászólásoddal mindent megmagyaráztál!

Sok sikert!

2013. márc. 17. 10:18
 18/65 anonim ***** válasza:
28%
Remek, most szórja el a pénzének kb 80%át egy nyamvadt saját lakásra, csak hogy legyen barátnője?
2013. márc. 17. 10:18
 19/65 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Nem, ne azért szórja el. Hanem mert 28 évesen illene saját életet kezdeni - és ez imponáló a nők számára is, mellesleg.
2013. márc. 17. 10:21
 20/65 anonim ***** válasza:
52%
De mire megy azzal, hogy vesz például egy sokkal ócskább lakást annál, ahol él? Én legalábbis gyanítom, hogy nem tudna egyből tisztességes, családi méretű házat venni.
2013. márc. 17. 10:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!