Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül beülni valahova nő létemre (22) ismerkedni nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Ti mit gondolnátok egy egyedül ücsörgő, iszogató lányról egy bárban, kiskocsmában vagy étteremben? (a 22 az a korom :) )2013. márc. 11. 17:42
1/14 anonim válasza:
Ilyet még nem láttam, vagy legalább is nem sűrűn. Mindenesetre ha megtetszik megkérdezném tőle, h csatlakozhatom-e hozzá.
30F
2/14 anonim válasza:
Nem gáz, majd lesznek barátaid. Ha barátnőddel vagytok, miért gondolod, hogy jobban odamennek majd?
3/14 A kérdező kommentje:
néha barátnőkkel is beülünk, de akkor nem jönnek oda, nem szólítanak meg ismerkedés céljából, csak csacsogunk :)
2013. márc. 11. 17:46
4/14 anonim válasza:
Inkább randivonal.hu parom.hu vagy egyéb internetes fórum, qurvának fognak nézni olcsó du-gható nőnek a kocsmában bárban, ne csináld.
5/14 anonim válasza:
én is ezt tervezem :) szerintem nem gáz :)
6/14 anonim válasza:
csak tényleg inkább kávézóba, teázóba menj! :)
7/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz! Ha pasit akarsz, a lehető legjobb, amit tehetsz, főleg ha bátor vagy. Nem lesznek ott a barátnők, akik csak hátráltatnak ilyenkor/konkurenciát jelentenek. Minden pasi rád fog nyomulni úgyis, nem kell majd "osztozkodni" hogy a szőke az enyém hadd legyen már, mert az jobban bejön meg az ilyesmi...
27 L
8/14 anonim válasza:
Könyvtár, kávézó, különböző összejövetelek stb oda mehetsz. Buliba ne nagyon, ott csak a tested kell a pasiknak, vagyis a legtöbbnek.
9/14 anonim válasza:
Egyébként ha elég jó kis csaj vagy, akkor max. 5 percet ha egyedül fogsz ücsörögni szerintem:)
27 L
10/14 anonim válasza:
Nem szokás egyedül menni szórakozó helyre. Legyen az kocsma vagy egy színvonalas pub.
Én mondjuk azt gondolnám h vársz valakit vagy akivel ott vagy az pont wc-re ment :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!