Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15-18 év körüli lányok! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-18 év körüli lányok! Mit szólnátok, ha odamenne hozzátok egy kinézetre semleges fiú (tehát se nem kövér, se nem izmos), akit addig csak láttatok, és elhívna valahova, ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, eddig csak láttam, nincs barátja, el is merném hívni kajálni valahova, meg beszélgetni.

De ha tovább gondolkodom, nem tudnék mit mondani neki, miről beszélgessünk?? én 17, ő 15

2012. márc. 28. 18:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Igazából most gondoltam bele, ha visszautasít, akkor mivan? Semmi, mi lenne? De ha eljön velem, akkor miket mondjak neki? Sosem beszéltünk még, nem tudok róla semmit.
2012. márc. 28. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát.. Furcsa lenne.. Ha nem ilyen "genkszter" vagy nagyon "csúnyán beszélek vazeg" stílusú egyén akkor talán.

De ez a lány stílusán is múlik. Ha visszafogott/félénk akkor nem menne el mert nem ismer. De ha bátrabb akkor kíváncsi és elmegy veled.

Mutatkozz be neki, kérdezd mindenről. A család, haverok stb. ilyen átlagos kérdések, ha ő kérdez akkor válaszolj.

l/15

2012. márc. 28. 18:48
 3/8 anonim válasza:

Nem az a kérdés,hogy jól néz-e ki,hanem az,hogy milyen az egyénisége.Kedves,undok,segítőkész,magánakvaló.

Beszélgessetek magatokról mi kedvenc kajád kedvenc filmed kedven évszakod mikor van a szülinapod van-e testvéred,háziállatod....... én ilyenekről szoktam kérdezgetni a pasikat az 1. randin :D sok sikert

2012. márc. 28. 18:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! :) Teljesen átlagos srác vagyok, majd valamit sikerül kitalálnom. :D A csaj meg hát... attól félek, hogy túl jó nekem, én nem érdemlek ilyen jót. De majd megkérdem egy osztálytársától, hogy mi van vele nagyjából.
2012. márc. 28. 18:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Persze, az ilyen alap kérdéseket én is feltenném, csak nem-e néz kicsit furcsán, vagy ti nem néznétek? :D
2012. márc. 28. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha már párszor beszélgettetek akkor valószínűleg elmegy veled, de miért nem mentek el inkább valami olyan helyre ahol jobban lehet beszélgetni. Például parkba, állatkert...stb Úgy is jó idő van már. :)
2012. márc. 28. 19:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy még sosem beszéltünk. Vagy elhívom valahova fagyizni, ott le is lehet ülni.
2012. márc. 28. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Legyél határozott, humoros, vicces és laza. Ha átlagos vagy ezekkel együtt tuti sikered lesz, amúgy meg ki tudja, hátha pont az ideálja vagy a csajnak és 1000% a siker :D
2012. ápr. 2. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!