Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda kövér ragyás vagyok, ezért nem kellek senkinek. Mit tegyek? 8-10 éves korom ota megalázás az életem. Ahol lehet csak bántanak és nem találoma helyem a világban. Mit tegyek? Ugy vágyok egy kapcsolatra de nem kellek a nőknek
Ja elsőnek igaza van. Válts életmódot, sportolj, fogyjál le, ha a pattanások meg akkor problémát jelentenek akkor menj bőrdokihoz. Szépen rendbe hozzák. Nem te vagy az egyetlen aki ilyen problémával küzd.
De ha tudod, hogy mi nem tetszik, akkor nem is értem miért nem változtatsz.
én meg sovány és ragyás vagyok bőrgyógyászhoz járok de a ragyák nem múlnak el a kencéktől meg a gyógyszerektől amiket fel ír rá
én se kellek senkinek
6 os vagyok, én is hasonló cipőben voltam hihetetlen randa nagy pattanásaim és iszonyat kövér voltam, de elkezdtem mozogni és idővel a ragyák is javultak.
Szóval szard le ki mint gondol te mozogj figyelj a kajára és menj előre.
Nem tudsz elmenni futni? Ahhoz miért kell pénz? Felüléseket-haspréseket csinálni otthon.
Hol laksz? Ha emeletes házba, akkor ne használd a liftet...akár naponta többször is le és fel sétálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!