Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ronda kövér ragyás vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jax25 kérdése:

Ronda kövér ragyás vagyok, ezért nem kellek senkinek. Mit tegyek? 8-10 éves korom ota megalázás az életem. Ahol lehet csak bántanak és nem találoma helyem a világban. Mit tegyek? Ugy vágyok egy kapcsolatra de nem kellek a nőknek

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 09:56
1 2 3 4 5
 1/45 nielindi ***** válasza:
77%
fogyj le, menj orvoshoz a ragyáid miatt.
2012. febr. 21. 09:57
 2/45 anonim ***** válasza:
86%
Bőrgyógyász és edzőterem.
2012. febr. 21. 10:00
 3/45 anonim ***** válasza:
77%

Ja elsőnek igaza van. Válts életmódot, sportolj, fogyjál le, ha a pattanások meg akkor problémát jelentenek akkor menj bőrdokihoz. Szépen rendbe hozzák. Nem te vagy az egyetlen aki ilyen problémával küzd.

De ha tudod, hogy mi nem tetszik, akkor nem is értem miért nem változtatsz.

2012. febr. 21. 10:03
 4/45 anonim ***** válasza:
20%

én meg sovány és ragyás vagyok bőrgyógyászhoz járok de a ragyák nem múlnak el a kencéktől meg a gyógyszerektől amiket fel ír rá

én se kellek senkinek

2012. febr. 21. 10:03
 5/45 anonim ***** válasza:
79%
Rinyálj tovább és véletlenül se próbálj meg változni...
2012. febr. 21. 10:06
 6/45 anonim ***** válasza:
Ahogy előzőek mondták vagy fogadd el és ne rinyálj vagy változtass.
2012. febr. 21. 10:20
 7/45 anonim ***** válasza:

6 os vagyok, én is hasonló cipőben voltam hihetetlen randa nagy pattanásaim és iszonyat kövér voltam, de elkezdtem mozogni és idővel a ragyák is javultak.

Szóval szard le ki mint gondol te mozogj figyelj a kajára és menj előre.

2012. febr. 21. 10:21
 8/45 A kérdező kommentje:
most kezdtem el fogyozni dehát az még honapok. nem dolgozm nemtudok orvoshoz járni pláne kenöcsöket venni szal minden téren lúzer vagyok utálok nagyon.
2012. febr. 21. 10:30
 9/45 A kérdező kommentje:
haolyan könyű lenen fogyni akkor magyrrszág 70 % nem lenne elhizva. ráadásul pénz nélkül semmit nem lehet csinálni. és ha csak folyton rosszat kapja az ember eakkor képtelenség egyedül helyre vergődni
2012. febr. 21. 10:32
 10/45 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudsz elmenni futni? Ahhoz miért kell pénz? Felüléseket-haspréseket csinálni otthon.

Hol laksz? Ha emeletes házba, akkor ne használd a liftet...akár naponta többször is le és fel sétálhatsz.

2012. febr. 21. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!