Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ronda kövér ragyás vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jax25 kérdése:

Ronda kövér ragyás vagyok, ezért nem kellek senkinek. Mit tegyek? 8-10 éves korom ota megalázás az életem. Ahol lehet csak bántanak és nem találoma helyem a világban. Mit tegyek? Ugy vágyok egy kapcsolatra de nem kellek a nőknek

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 09:56
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

# 38-nak

A Secret és más közhelygyűjtemények elképesztően nevetségesek.

2012. febr. 21. 21:08
 42/45 anonim ***** válasza:

Az új infók alapján annyit elmondanék, hogy ha nincs is sok pénze a családnak, ne lisztes kaján éljetek (kenyér, tészta stb). Olcsó kajának tűnik, de ezek olyan kaják, amikkel nem lehet jól lakni (max 1-2 órára), sokat kell enni belőle. Ráadásul rendkívüli mód hízlal és még betegségeket okozhat.

Helyette egyetek rizst (esetleg krumplit, de csak ha már kell a változatosság). Mivel az összetett szénhidrát, órákig nem lesz éhes az ember. Ha vesztek hozzá olcsóbb zöldségkeverékeket, akkor valamennyire összetettebb, finomabb is lesz a kaja.

Semmiképp ne lisztes kajával próbáljatok spórolni. Az ilyen rozsos, barna kenyerek is ugyanolyanok, csak bemesélik az embereknek, hogy az egészséges. Azokat se.

2012. febr. 21. 21:14
 43/45 anonim ***** válasza:
Bár a legtöbb ember már a gondolattól, hogy "Ne egyél kenyeret" is kikészül. Én ezen csak röhögni tudok.
2012. febr. 21. 21:17
 44/45 anonim válasza:
Jájj drága Istenem! :)) Vegyél példát másokról kérdező! :) Le tudtak fogyni! Nem kell zabálni a csokikat, sem a mcdonaldsos szarokat, hanem az otthono salátát, 5óra után semmi kaja! Na meg ha nem akarod a napi sokszori étkezést elhagyni, persze a zsíros ételeket, és a cukros üdítőket el kell, akkor napi 1óra mozgás :) Nem Ego, de 13 éves koromban a 160cm-emmel 65kg voltam, betartottam a kaját, a mozgást. Már Qrvára elegem volt a sok megalázásból, csesztetésből. Mem hagytam magam! :) . Lefogytam 55 kg-ra!. ;))
2012. júl. 9. 22:46
 45/45 anonim ***** válasza:

#41-es olvastál már el egyetlen normális könyvet is életedben a Kiskegyeden kívül? :D

Ha annyira nevetséges akkor miért megy ezer és ezer menedzser,sikeres cégvezető ezen könyvek szerzői által szervezett tanfolyamra?Miért olvas Donald Trumph napi 4-5 órát ilyen könyveket,aki hzozzáteszem nem ,,panelban" lakik,övé az Empire state Building is,és van egy pár nagy vállalata.

Most akkor ők is nevetségesek?Nem tudom mégis ők aratják a babérokat.Ezen gondolkozz el mielőtt hülyeségeket írsz,egy könyvet olvass el előbb.

2012. júl. 10. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!