Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ronda kövér ragyás vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jax25 kérdése:

Ronda kövér ragyás vagyok, ezért nem kellek senkinek. Mit tegyek? 8-10 éves korom ota megalázás az életem. Ahol lehet csak bántanak és nem találoma helyem a világban. Mit tegyek? Ugy vágyok egy kapcsolatra de nem kellek a nőknek

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 09:56
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

kifogások azok vannak látom....

én is nagyon pattanásos voltam, de tettem ellene, és fél év elég komoly kezelés után eltüntek

sokkal jobban érzem magam azóta!!!

kövér nem voltam soha, de van abrátnőm aki 40 kilót adott le az elmúlt évben pedig csak egy étrendet módosított

tegyél ellene ne siránkozz

2012. febr. 21. 11:19
 22/45 anonim ***** válasza:

Kérdező kifogás.Legyen meg a célod.Tessék mennyit akarsz fogyni?Hogy akarsz kinézni?

Ezek legyenek meg,és ragaszd ki az ideális testedet.Érted?

Nincs pénzed,akkor menj el DOLGOZNI,ennyi.

Cselekedj,a sikeres emberek megoldásokat keresnek.

,,Amit az emberi elme képes kigondolni,azt meg tudja vlósítani"-Napoleon Hill.

[link]

Nézd meg őt,de ez csak az egyik.

volt egy csaj 120kg volt lement 58-ra és fitnesz bajnok lett,és gyönyörű szép csaj.

Állj neki és csináld.

Olvasd el ezt: [link]

4.részes alapismeretek rovat.

Gondoljd arra,hogy a pasi ideáloddal szexelsz és visítsz az orgazmustól.

24F

2012. febr. 21. 11:31
 23/45 A kérdező kommentje:
fogytam már le 130 kiloról. 84 re. és tudok micsinálni visszajöttunom ezt jaj kifogások vannak mert mértne lenének. igen nekem is volt egy nőm amikor lefogytam. ugyan azt eszek mint bárki más. mivel 8 éve munkanélküli vagyok nem engedhetekmeg magamnak burger king, chips vagy csokiáradatot. azt esezm ami itthon van és amire telik. de amunaknélküliség. pénztelenség és nötlenség kikészit
2012. febr. 21. 11:31
 24/45 anonim ***** válasza:

Most látom te pasi vagy,akkor képzeld el az ideális alakú bomba csajodat aki lovagol rajtad és üvölt az orgazmustól,és beléd vési a körmeit is :)

Nekünk pasiknak sokkal könnyebb.Tessék menj el edzeni,és menj dolgozni,hogy legyen pénzed,a kajádat napi 1500Ft-ból meg lehet oldani csirke-rizs.

Én régen 50kg-os kis szűzike p_cs voöltam most 92kg nagyon izmos pasi vagyok,és a szép nők eléggé bámulnak megfele.

2012. febr. 21. 11:33
 25/45 A kérdező kommentje:
és csodfa ha depresszios leszek semmi ismétlem semmi nemjön össsze a sulit is alig birtam letteni. nem tehetk róla ami másnak átlag dolog teszem azta tanulás, nőzés fogyás bár az szerintem nem az nekem nagyon nehéz vagy lehetetlen elérni. amuyg elkezdtem fogyozni 110. röl most tartok 104 nél. de holvan méga vége egyszerüen fogalmam sincs meddig van türelmem. se munka se pénz se nő ha valaki erre csak azt tudja irni hogyáá csak pozitivan kell hozállnia dolgokhoz háttéved próbáltam már nem egyszer
2012. febr. 21. 11:34
 26/45 anonim ***** válasza:

Megint kifogás,akkor miért nem mész ki külföldre,tessék miért nem keresel melót.

Burger King pont az ami iszonyat undorító kaja,műanyag kaja zsírral,meg a csokit ne is említsük.Csirke-rizs,zabpehely,fehérje sék.

Sokkal olcsóbb.

Tegyél érte,állj fel,és keres melót kint külföldön.Ne sajnáltasd magad.

2012. febr. 21. 11:35
 27/45 anonim ***** válasza:
Ne hidd el a mesét, hogy az igazi jó nő úgy szeret, ahogy Vagy. Menjél el edzeni, bőrgyógyászhoz, stb. Foglalkozz magaddal és akkor sikered lesz. Az emberek között mindig is számított a kinézet és ez ma sincs másképp. Ha genetikailag, vagy önhibádból Te nem Vagy szerencsés, akkor tegyél érte, hogy nézz ki valahogy. Önbizalmat is ad és a nők is egyenesen arányosan jobban fognak érdeklődni.
2012. febr. 21. 11:40
 28/45 A kérdező kommentje:
szerinted itthon ülök és lesek magam elég több száz helyre jelentkeztem mindenhol elutasitanak nem vesznek fel akármilyen hihetetlen ezt maygarázom nem sikerül semmi hiába próbálom van egy határ amiután az ember már feladja. nem kifogások a frncba ez a valóság. menjek ki külfödre és hogy a frncba ? elálulnád?
2012. febr. 21. 11:41
 29/45 anonim ***** válasza:

Keress melót kint:

[link]

[link]

Soroljam még?Én most megyek Luxemburgba állásbörzére.Igaz itthon is jól élek,de nekem ez kevés,és kint akarok mert ott minimum 7számjegyű a fizu informatikusként.

2012. febr. 21. 11:47
 30/45 anonim ***** válasza:

Zabálni van pénzed?

Hát nem az én kosztomon lettél 104 kiló.

2012. febr. 21. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!