Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ronda kövér ragyás vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jax25 kérdése:

Ronda kövér ragyás vagyok, ezért nem kellek senkinek. Mit tegyek? 8-10 éves korom ota megalázás az életem. Ahol lehet csak bántanak és nem találoma helyem a világban. Mit tegyek? Ugy vágyok egy kapcsolatra de nem kellek a nőknek

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 09:56
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

aki itt ajánlgatta neki, hogy menjen külföldre, az nem tudja mit beszél

kimegy Angliába, bérel egy szobát, de még arra is alig lesz pénze, mert deposit kell, aztán egyedül téblábol ott, gondolom nincs semmi jó szakmája, gyakorlata, mert akkor itthon is lenne valami munkája, nem a legszuperebb, de valami

egy ilyen lelkileg labilis, teljesen elesett, önmarcangoló embert kiküldeni külföldre az egyirányú út az öngyilkosságba

teljesen ismeretlen helyen, magába fordulva, még ha munka sem jön össze neki hamar, akkor felköti magát egy hónapon belül

2012. febr. 21. 14:10
 32/45 anonim ***** válasza:

aki 8 éve munkanélküli, az nem valószínű, hogy olyan kiváló szakember bármiben is, hogy 7 számjegyű fizetés várná nyugaton

ráadásul a helyesírása sem éppen kiváló, ahogy elnézem, talán már itt kezdődnek a bajok vele

2012. febr. 21. 14:12
 33/45 anonim ***** válasza:

Mi amúgy a szakmád?

Mert írtad,hogy elvégeztél egy iskolát.

2012. febr. 21. 14:25
 34/45 anonim ***** válasza:

tényleg kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi a szakmád, milyen végzettséged van

8 év munkanélküliség az rengeteg...

ha legalább egy szakmád van, akkor nem értem ennyi idő alatt hogy nem találtál munkát

2012. febr. 21. 14:43
 35/45 anonim ***** válasza:

anime-ézz. jó hobbi, imádom a rajzolt lányokat :D

Egyébként Brian Tracy-t ha nem ismernéd akkor szépen szerezd be a szemináriumát és hallgasd meg. Segíteni fog.

F18

2012. febr. 21. 17:51
 36/45 A kérdező kommentje:
na végre vannak azért itt normális kommentek is. éretségim van össz vissz az is 5 jére sikerült. de azért menjek külföldre amikor itthon se vesznek fel sehova. igaza van az egyik hozzászolonak aki küldi munkát irta nem tudja mit beszél. ténleg igaz más ember nem tudja átérezni ha valaki ténleg szarban van csak okoskodik. de azért vannak itt normális kommentek. nekik köszönöm a sok jo tanácsot
2012. febr. 21. 17:51
 37/45 A kérdező kommentje:
palm mondjuk apum nyugdijábol éleünk 3 an vastag bél fekélyem is van amire aygogyszer 20000 forint anyum is sulyos beteg soroljam még. biztos viccből vagy ok enyire depresszios meg jokedvemből irkálok ide is. igaza van valakinek lassan a felkötésnél járok mert ennek már nincs értelem. én már nem látok kilábalást ebből..
2012. febr. 21. 17:54
 38/45 anonim ***** válasza:
22%

Ezeket olvasd el:

-The Secret-Rhonda Byrne

-Éld az életed most

-Brian Tracy könyvek

-Brian Tracy-Phoenix szeminárium

Hidd el fog segíteni ezen művek.Pont ezért ajánlottam,hogy menj külföldre,mert ami itthon van az katasztrófa,ez az ország,hát hadd ne minősítsem,nagyon gáz.Kint teljesen más leszel már egy hónap után hidd el,nem feltétlenül Anglia,mehetsz Hollandiába is vagy Ausztriába akkor még haza is járhatsz,de megsúgom neked kérdező megízleled a kinti életet menekülni fogsz innen.Én relatíve jól élek,de nekem ez kevés,én is menni akarok.

Amúgy hány éves is vagy?

2012. febr. 21. 19:09
 39/45 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet teljesen a néhány előttem szólóval.

Most kicsit durva leszek de én ezt gondolom.

Legyen egy jó példa hogy nem most kellene elkezdeni kapkodni amikor elcseszerintetted az eddigi életed. Kicsit azért kapkodnod kellett volna eddig magad.

De nem lecseszni szeretnélek hanem kijózanítani. Most kell a jelenben a legjobban mindenből a legjobbat kihozni. Nem véletlenül beteg a családod nem éltek jó körülmények között de még tetézitek is a bajt hogy mindenki depressziós meg jaj mi fog történni. A rossz érzések gondolatok a stressz főleg ha hosszú ideig tart betegséget okoz.

Ezért írj magadnak egy tervet. Először is sportolj próbáljatok meg egészségesen élni. Csináljatok olyan dolgokat ami felvidít próbáljatok meg nem depisek lenni.

Keress munkát ha utcaseprő akkor utcaseprő.

Ha ezek megvannak akkor lépj előrébb.

És nincs kifogás, hogy nehéz lefogyni... és kit érdekel hogy nehéz!?!?!? nem ez a kérdés hanem az hogy leakarsz fogyni vagy sem?

A másik meg hogy senkit nem érdekel hogy milyen csúnya vagy mert láttam dmben egy srácot aki rettenet pattanásos és ragyás volt és iszonyúan kedves volt és mosolygott és úgy szolgált ki. Nem azt mondtam hogy fúúú ez de egy merő ragya hanem jó emlékem van vele kapcsolatban hogy nála kedvesebb pénztárossal komolyan nem taliztam.

Szóval valamikor elmondtam nem dumálni és depizni kell hanem tenni, kifogások mindig lehetnek de nem azokat kell keresni hanem a megoldást.

2012. febr. 21. 19:22
 40/45 A kérdező kommentje:
azon leszek mostmár hogy összeszedjem magam végre. muszáj volt leirnom ide a gondokat mert legalább beszélgetés volt mert ugyse tudom megosztani ezeket senkivel. itt legalább kaptam tanácsokat. mégha ez valakinek seemit nem jelent, nekem igen. kösz mégegyszer aki segitett valamit is
2012. febr. 21. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!