Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda kövér ragyás vagyok, ezért nem kellek senkinek. Mit tegyek? 8-10 éves korom ota megalázás az életem. Ahol lehet csak bántanak és nem találoma helyem a világban. Mit tegyek? Ugy vágyok egy kapcsolatra de nem kellek a nőknek
A kaja egy örömforrás, ha megvonod magadtól, de nem iktatsz be mást helyette, akkor nem is fog menni hosszú távon. Szóval kezdj el fogyózni, sportolni akár otthon, de foglald le magad valamivel, keress egy hobbit, valamit, ami érdekel. Valamit, amiben örömödet találod, egy új dolog, vagy olyan dolog, ami eddig is érdekelt, csak épp mindig volt valami kifogás...
A ragyákkal megint csak lehet kezdeni vmit, ld. fent. Sokat dob az ember külsején a jó öltözködés, hajviselet, egyedi stílus kialakítása.
Azt írod, nem találod a helyed a világban, de az eddigi soraidból azt vettem le, hogy nem is igazán kerested... sajnálni magunkat könnyű, csak épp nem hoz változást az életedben.
Gondolom azért vagy ragyás, mert sok műkaját zabálsz vagy csokit, az utóbbi különösen serkenti a pattanások kialakulását. Több zöldséget ennél, salátát (nem a majonézes, áruházi szarokra gondolok), akkor eltűnnének a ragyák és a fogyásod is felgyorsulna.
Én 92 kilóról indultam mikor meguntam hasonló sorsomat, mint ami neked van és egy hónap alatt leadtam 10 kilót, következőben meg 6-ot. Minden akarás kérése, nem pedig a sírásé. Attól hogy sírsz nem fogsz gyorsabban fogyni.
Ja és rögtön lett barátnőm is. Jééé?!
Ma 10:50 nem mondott hülyeséget, a nők valóban kevésbé mennek a külsőre. A te k*rva nagy problémád az, hogy eleve utálod magad, na most, ha te sem bírod magad elviselni, miből gondolod, hogy más igen?
Egyébként az emberek nagy százaléka azért kövér, mert k*rva sok akaraterővel jár lefogyni, nem azért, mert annyira sok pénzbe kerülne. Hogy úgy mátrixosan adjam elő a dolgot: a probléma a döntés. Ha elhatározod magad egy életmódváltásra, és mérlegeled az anyagi lehetőségeidet, akkor menni fog, és ahogy jönnek az eredmények, nő majd az önbizalmad is. Ha elkönyveled, hogy áldozat vagy, akkor meg szűzen fogsz meghalni. Bocs, de ez ennyire egyszerű.
"A kérdező kommentje:
Most kezdtem el fogyozni dehát az még honapok. nem dolgozm nemtudok orvoshoz járni pláne kenöcsöket venni szal minden téren lúzer vagyok utálok nagyon."
Engem sem áltatott senki azzal, hogy fogyni könnyű, és gyorsan megy, de vannak az olyanok akik agyban eldöntik hogy változtatnak, és nem ilyen oldalakra írogatnak, hogy önmagukon kívül még más is sajnálja őket, vagy ha jól leteremtik, akkor Ő mag tudja sajnálni magát még jobban.
Döntsél!
És húzzál mozogni ingyen, egy parkba a szabadba, vagy a házad udvarára. Ne félj hogy lát valaki, nem ciki, ahogy most vagy AZ A CIKI! Nem az, hogy teszel ellene... Vagy poshadj otthon és hízzál tovább. A bőrgyógyász átmeneti tünetkezelés, de amíg tömöd magadba a szintetikus zsíros szarokat addig nem lesz jobb a bőröd. Nem azt mondom, hogy ne egyél csipszet, meg burgerkinget, de több legyen a házi főtt koszt és a gyümölcs, stb. Ahogy ürül a szervezetedből a sok szar amit megeszel úgy fog javulni a bőröd. Az meg csak kamu, hogy nincs pénzed krémre spórold össze a nasi árából, és hopp már is fogyóztál 5 nasinyit.... Szóval csak hajá, dönts és élj, vagy dönts és maradj lúzer, de dönts, és na itt ríjál.
A kérdező kommentje:
"haolyan könyű lenen fogyni akkor magyrrszág 70 % nem lenne elhizva. ráadásul pénz nélkül semmit nem lehet csinálni. és ha csak folyton rosszat kapja az ember eakkor képtelenség egyedül helyre vergődni"
Senki nem mondja hogy könnyű, viszont Magyarország 70%-a, vagy nem is... Magyarország elhízottjai, elkényelmesedett önmagukkal szemben jellem gyenge lusta disznó. Nincs bennük tartás és mindegyik csak sír mint Te és nem a súlyproblémája tekintetében nem a megoldást keresi, hanem kifogásokat sorol fel, mint ahogy most Te is.
Inv1sus: nem lehetett egyesével megszámolni az izmaimat, ha arra gondolsz, de nem volt egy félgömb se a hasamon, átlagos izmos férfi voltam, egyedül pakoltam a mosógépeket és feszül rajtam az izompóló.
A kezdeményezésről pedig erősen vitatkoznék veled. Erről az utóbbi hetekben rengeteg kérdés született és azt gondolom, nem a nőnek kell elvégeznie a "munka" oroszlánrészét, de igenis elvárható, hogy adjon elég jelet és visszajelzést már a legelső pillanattól. Sajnos manapság ez sem divat, sok nő elvárja, hogy fa testtel és buta tekintettel bámulva is menjenek oda a férfiak és szólítsák le őket. De nem baj, olyan pasikat is kapnak amilyet megérdemelnek. Én nem vártam sosem, hogy leszólítsanak (bár jól esett volna, volt olyan barátom akivel rendszeresen megtették és irigyeltem), de olyan nővel nem is kezdtem aki legalább egy mosollyal vagy egy tekintettel nem jelezte, hogy nem egy tohonya elkényeztetett fadarab. De ez már nem az a téma amiről a kérdés szólt.
A véleményemet továbbra is fenntartom: ha nem vagy nagyon ronda, vagy nagyon szép, akkor a nők kb. ugyan úgy viszonyulnak hozzád. A férfiaknál sokkal több testi hiba vagy tökéletlenség megbocsátható és sokkal több múlik azon, hogy mit mond és mit tesz.
10:57 Osztom a véleményed, teljesen igaz.
Utólag már én is látom, hogy az önbizalom számít igazán, amit a fogyással szereztem meg. Egy jó udvarlással bármelyik csajt el lehet szédíteni külsődtől függetlenül, de nyilván azért az sokat segít, ha nem úgy nézel ki, hogy szégyellnie kelljen a barátnői előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!