Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy ha írok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha írok a nőknek, legyen az akár egyszavas bók, vagy 1-2 soros vélemény, egyikre se jön válasz?

Figyelt kérdés
Írtam szép lánynak és kevésbé szépnek,ilyen és olyan típusnak,ilyen és olyan szöveget,de arra se méltatnak,hogy bocs nem tetszel,vagy nem aktuális,stb. Nem voltam se nyomulós,nem írtam csak egyszer...szóval??!Ma már ennyire smafu a tisztelet?Vagy túl sokat kérek?Ezek alapján hogy próbálkozzak náluk?
2011. dec. 14. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ne a f.szbookon

hanem élőben

2011. dec. 14. 22:33
 2/11 anonim ***** válasza:

attól, hogy én valakinek megdicsérem a külsejét miért jelentené azt, hogy én járni akarok vele?

facebookon hesszelgessed a csajokat, totál lúzer vagy öcsém

2011. dec. 14. 22:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Én aztán mindenhol bókolok nekik és vevők is rá. Am mostanában szoktam rá erre kiváncsiságból, mindig vannak ilyen heppjeim, és tetszik nekik.
2011. dec. 14. 22:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Képernyő mögött könnyű, szakadj le a gépről, szobapenész, aztán menj oda hozzá és úgy próbáld meg, hogy válaszoljon is
2011. dec. 14. 23:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Világos,hogy élőben más,és az a pöpec verzió.De most vonatkoztassunk el ettől,és a kérdésre szeretnék választ.Mi olyan nagy kérés abban,hogy vmi visszajelzést kapjak?Ha mást nem is,akkor egy elutasítást.
2011. dec. 14. 23:12
 6/11 anonim válasza:

Én sem szoktam reagálni, egyszerűen nem éri meg a fáradságot. Elolvasom a levelet, aztán nem foglalkozom vele többet. Nulla visszajelzés = elutasítás. Minek ezt még szavakba is önteni? Van jobb dolgom is annál, mint hogy idegenek bókolásaira válaszolgassak. Másrészt neked jobban esne, ha a nemet olvashatnád is, nemcsak érzékelnéd?

Egyébként nem tudom, te miket szoktál irkálni a csajoknak, de amiket eddig én kaptam, kb. annyi volt, hogy "Szia! De csini vagy. XY" Ahha, köszi, és? Erre reagálni sem nagyon lehet. Plusz ha arra sem képes az illető, hogy leírja, miért ír és mit akar, akkor minek írjak vissza bármit is...

2011. dec. 15. 03:04
 7/11 PT-Daniel ***** válasza:

Mert a lanyok nem hülyek! Ahogy az anyad sem!

Probald csak ki! Mond meg neki: "Anya, milyen csinos vagy ma!"

Tuti, hogy meg fogja töled kerdezni, hogy: "Penz kell, ehes vagy vagy mar megint valami csibeszseget követtel el?"

Szoval, barmit mondasz ilyen szituban, egyertelmü a lany szamara, hogy mit akarsz.

2011. dec. 15. 10:00
 8/11 A kérdező kommentje:

7es: az előtted levő pont megcáfolta amit írtál:))

6os: nem ilyesmit szoktam írni,hogy hello hú de szexy meg csini szép vagy... tipikus IQ bajnok nyalizás :D ennél azért fortélyosabb vagyok.

különben meg igenis jobban esne,ha tudnám mi merre hogyan!szerintem az csak a bunkóság jele,hogy vki nem ír vissza semmit a másik levelére!a fentebb említett verziókra persze nem,de ha vki egy normálisabb több soros levelet ír...szóval arra illene.szerintem. másrészt meg ha úgy írtad,hogy nem vagy kíváncsi ilyen levelekre (bár lehet szintúgy a fentebbi rövid verzióra gondoltál,nem a enyémhez hasonló irományokra),akkor minek vagy jelen esetleg egy olyan oldalon..?!mindenesetre én azt mondom mivel a férfi dolga kezdeményezni,ezért jó lenne,ha némi célzás történne felé,hogy amit csinál annak van-e értelme vagy sem.

2011. dec. 15. 12:04
 9/11 anonim ***** válasza:

"Képernyő mögött könnyű, szakadj le a gépről, szobapenész, aztán menj oda hozzá és úgy próbáld meg, hogy válaszoljon is"

Aha Te megmondanád élőben egy veled szembe jövő csajnak, hogy bocs ne haragudj hogy megállítlak, de oooolyan szexi vagy meg olyan szépek a szemeid, és formásak a lábaid? Szerinted visszafog válaszolni erre? :D Aligha hinném, bár még nem próbáltam, de ez elég gagyi viselkedés lenne szerintem. :S

2011. dec. 15. 17:34
 10/11 anonim válasza:

6-os vagyok

1) Nem cáfoltam meg 7-es állítását, elég egyértelmű, mit akarhat, aki ír, viszont elvárnám, hogy ő is leírja ezt. Így önmagában a "de csini vagy" olyan, mint amikor az utcán beszólnak. Az ember lánya arra sem reagál, csak igyekszik tovább.

2) Hosszabb levélre valószínűleg válaszolnék, mert arra lenne mit.

3) Milyen oldalakról is beszélünk? Mert közösségi oldalon még szép, hogy fennvagyok, de nem ismerkedni, hanem az ismerőseimmel való kapcsolattartás miatt. Társkeresőn nem vagyok fenn, de a kérdésedből nem is derül ki, hogy most tulajdonképpen arról lenne szó.

2011. dec. 16. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!