Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha írok a nőknek, legyen az akár egyszavas bók, vagy 1-2 soros vélemény, egyikre se jön válasz?
Figyelt kérdés
Írtam szép lánynak és kevésbé szépnek,ilyen és olyan típusnak,ilyen és olyan szöveget,de arra se méltatnak,hogy bocs nem tetszel,vagy nem aktuális,stb. Nem voltam se nyomulós,nem írtam csak egyszer...szóval??!Ma már ennyire smafu a tisztelet?Vagy túl sokat kérek?Ezek alapján hogy próbálkozzak náluk?2011. dec. 14. 22:32
11/11 anonim válasza:
Azért kedves kérdező, mert a legtöbb csaj nem nevezhető női neműnek, mert a legtöbben gerinctelenek. Annyi nincs bennük, hogy bocs, de nem tetsz6el,bocs de van barátom, bocs de nem állok készen egy kapcsolatra, bocs rossz a hangulatom majd máskor beszélünk stb. Erre nem képesek. ezért gerinctelenek és nem nőnek, hanem állatnak nevezem őket. Ez az igazság. Ha nem lenne álalt, akkor azért csak futná a cseppnyi agyukból, hogy visszaaóírnak annyit, hogy bocs de nem, vagy annyit hogy bú vagy bá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!