A dobozos pelusokban más van, mint a zacskósban? Egyszavas válasz is elegendő lesz.
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy a DM/Rossmann dobozos pelenkák másak, mint a zacskós alternatívájuk? Én most vettem 3-mas méretű Babydream pelust, de csak 46 db-ot, tehát zacskósat. És azt vettem észre, hogy nem gumis a háta és mókus van az elején. Egyszer kaptam kipróbálásra 3-mas méretű Rossmann-os pelust, 10 db volt egy átlátszó vékony nejloncsomagolásban, de annak kiskacsák voltak az elején. Arra már nem emlékszem, hogy gumis volt-e a háta... Most akkor mi van a dobozban, és mi a zacskóban?2010. febr. 27. 16:29
1/5 anonim válasza:
A Dm-esben ugyanaz van, mint a zacskós változatban.
2/5 anonim válasza:
Elvileg ugyanaz kellene, hogy legyen. Időnként cserélgetik a motívumokat. Nem lehet, hogy csak ez volt?
3/5 anonim válasza:
MI a DM-es dobozost vesszük a keresztfiamnak. Minden méretnél más minta van a ragasztócsíknál (a zsiráfos volt a kedvencem).
Szerintem ugyan az van benne.
4/5 anonim válasza:
A DMes Babylove dobozos pelust ha kinyitod vagy bekukucskálsz az oldalán lévö nyiláson láthatod hogy abban is zacskos van csak nagyobb kiszerelésben...
Mi gyüjtjük a pelusdobozunkat és most abban vannak a játékok meg 17 hós kisfiam is kiszokott 1et 1et sajátitani és ö bujik bele :-)
5/5 anonim válasza:
A dobozban 2 zacskóban van a pelus.A dm-esben a zacskó nem csiri-csáré,sima fehér+a felírat,a dobozt pedig át lehet alakítani játszó dobozzá a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!