Babás kérdések. Van haszontalan válasz, már ha a kérdésre válaszolunk? Erről mi a véleményed?
Unatkoztam és ezen a lepontozáson gondolkodtam. Kérdez valaki valamit. A válasz vagy olyan, amire ő is gondol, (és a többi válaszadó) vagy nem. Ha nem olyan, akkor az haszontalan volt? Nem arra kíváncsi az ember, aki elolvas egy kérdést és válaszol, hogy mit hogy csinál a másik?
Itt volt a ruhamosós kérdés. Aki leírta hogy a babája ruháját külön mossa, mert koszosnak érzi a sajátját, hogy azzal tegye be a babaruhákat 0-ra lett pontozva. Miért???
Nem adott választ az illető a kérdésre?
"Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
Tehát, aki lepontozta azt a válaszolót, annak negatív a véleménye róla. Hogy miért, azt én sem értem :)
Mint ahogy azt sem, hogy miért nem csak a kérdező pontozhat? Miért jöhet ide bárki és nyomhat mindenkire pirosat, ha éppen úgy tartja kedve?
Nem vagyunk egyformák, szerencsére, lehet más a véleményünk, de ezt tiszteletben kellene tartani és nem lehurrogni érte a másikat, nem?
én nem szoktam pontozni, csak egyetlen esetben. ha valaki olyan módon válaszol, hogy egyértelműen kötekedni akar, vagy hülye módon poénkodik. pl. van egy kérdés, mivel kössem le az 5 hós kisfiamat, vki válasza: kötéllel.
na ez a válasz abszolút nem hasznos sztem. amikor vki úgy opntoz le, hogy kapott rendes választ csak nem olyat ami szája íze szerint való, azt primitívnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!