Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedül beülni valahova nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül beülni valahova nő létemre (22) ismerkedni nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Ti mit gondolnátok egy egyedül ücsörgő, iszogató lányról egy bárban, kiskocsmában vagy étteremben? (a 22 az a korom :) )

2013. márc. 11. 17:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem szokás egyedül menni? Akinek nincsenek barátai? Én is mindig egyedül vagyok, mondjuk fiú vagyok és nem lány.
2013. márc. 12. 16:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Épp ez az, olyan alkoholistának érezném magam ha pl beülnék valahova egyedül, egy regénnyel olvasgatni és rendelnék egy pohár bort. Filmekbe olyan jól mutat, de nem tudom milyen lenne a valóságban. :D

Meg nem tudom mennyire mernének megszólítani, odaülni mellém. Pedig vágyom az ismerkedésre, de a bulikat utálom.

2013. márc. 13. 20:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Ennek van sztem vmi veszélye is, mert ilyen helyen, ahol inkább férfiak fordulnak meg főleg, egy lány egyedül kicsit jobban ki van téve veszélyeknek.
2013. márc. 13. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:
És ha mondjuk keresnél magadnak valamilyen társaságot (sport, filmklub, tánc, bélyeggyűjtés, mittudomén), ahol vannak fiúk is? Lehet, hogy jól éreznéd magad, és közben ismerkedhetnél is. Őszintén szólva nem tartom valószínűnek, hogy ha egy étteremben egyedül ücsörögsz, akkor odamennek hozzád, mert azt fogják hinni, hogy valakire vársz.
2013. márc. 13. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!