Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csinos egyetemista, aranyos, ártatlan, nem beképzelt (azt mondta a legtöbb lány, hogy nem tűnnek annak) lányokkal szoktatok ismerkedni fiúk? Odamentek hozzájuk mindig? Milyen sikerrel lesz belőle kapcsolat?
Már ne is haragudj kérdező, de egy olan lányra aki a fehérneműs képeivel nyomja tel az fb adatlapját inkább a ribanc szót használnám mint az ártatlant. Ez is annyira pasis (bocs, tudom általánosítás) de mellet villant a csaj és egyből aranyos meg cuki. Ezek nem beképzeltek...hajaj mennyit fogsz te még csalódni.
És nem az irigység beszél belőlem én is egyetemista vagyok a képeken szereplők némelyikétől még talán csinosabb is de elképesztő nekem hogy mennyire naívak tudnak lenni a pasik ha egy csaj külső-belső megítéléséről van szó. (nem mintha mi nők jobbak lennénk ebben)
Ice Queen, ha te elítéled az ilyeneket és vagy is ennyire csinos, akkor az én szememben te az álomnő kategória vagy! (én is egyetemista vagyok).
A kérdésre válaszolva: Én gépészmérnökire járok ott ritkábban látni ilyeneket, de persze vannak. Ők nekem is a ribi kategória megtestesítői, aki ártatlan az nem pózol így, ilyen lengén. De én azt mondom, lehet akármilyen a külső, amiből kiderül, hogy mi is a helyzet az a beszéd. Régebben jópár ilyen kategóriájú lánnyal volt "szerencsém" beszélni, és amikor az ember érzi azt a brutális intelligenciakülönbséget ő és a csaj között, akkor elmegy a kedve az egésztől. Találkoztam már kivételekkel is! Szóval ennek próbája a beszélgetés.
"Régebben jópár ilyen kategóriájú lánnyal volt "szerencsém" beszélni, és amikor az ember érzi azt a brutális intelligenciakülönbséget ő és a csaj között, akkor elmegy a kedve az egésztől. "
Igen, ez így van, mivel aki szép lány, azt nincs is, ami motíválja a belsője fejlesztésére, vagyis elbutul, de keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!