Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy tényleg így gondolja? Vagy hazudik?
A barátom 19 éves, egyetemista.
Én 15.
200 km van köztünk.
Azt mondja szeret. De szerintem vágyik az igazi egyetemista életre... Minden 19 éves vágyik rá. Arra, hogy határtalanul smárolhasson/kefélhessen, akivel akar, anélkül, hogy bárki is korlátolná ebben.
Azt mondja rám vágyik, és senki másra. De eközben ugyanúgy eljár bulizni, inni, mint egy normál egyetemista...
Lehetséges, hogy tényleg engem akar, vagy hazudik?
Omg, tényleg ennyire hihetetlen, hogy valaki képes szeretni a barátnőjét akkor is, ha nincs ott, és nem akar "határtalanul kefélni, smárolni akárkivel korlátozás nélkül"? Lehetséges, hogy így gondolja, nincs ebben semmi különös. Biztos van, aki így gondolja, de hogy a barátod is ilyen-e, azt mi nem tudjuk innen megállapítani.
Spec én sem vágyom az "igazi egyetemista életre", pedig másfél éve vagyok ott.
Örülök, hogy vannak ilyenek.
Ne ítéljetek el, ehhez a gondolkodáshoz egy rossz volt kapcsolatom juttatott, mikoris a barátom a szomszéd városban lakott és amikor nem velem volt délután, akkor a dugótársával, mindezt csinálta fél évig, úgy, hogy sejtésem sem volt az egészről... Rossz tapasztalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!