Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy tényleg így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy tényleg így gondolja? Vagy hazudik?

Figyelt kérdés

A barátom 19 éves, egyetemista.

Én 15.

200 km van köztünk.

Azt mondja szeret. De szerintem vágyik az igazi egyetemista életre... Minden 19 éves vágyik rá. Arra, hogy határtalanul smárolhasson/kefélhessen, akivel akar, anélkül, hogy bárki is korlátolná ebben.

Azt mondja rám vágyik, és senki másra. De eközben ugyanúgy eljár bulizni, inni, mint egy normál egyetemista...

Lehetséges, hogy tényleg engem akar, vagy hazudik?

2011. nov. 29. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, minden ember, minden férfi más. Megértem hogy félelem van benned, de nem lehet az eddigi tapasztalataidra alapozni, mert megkeserít.
2011. nov. 29. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
nem feltétlen mindenki arra vágyik, hogy mint az "igazi egyetemista". kit mi tesz boldoggá... ismerni te ismered, te tudod milyen ember.
2011. nov. 29. 21:42
 13/15 anonim válasza:
100%
Én egyetemista vagyok, a barátom meg középsuliba jár, bár most végzős. Voltam gólyatáborban is, ahol volt rá példa hogy én is elég boldogra ittam magam, buliztunk meg táncoltunk ittasan, de eszembe sem jutott megcsalni őt. Annyira nem is élveztem, mert nagyon hiányzott a barátom. Azóta sem volt semmi baj, nem vágyom arra hogy mindenkivel összefeküdjek. Ha tényleg nagy a szerelem és az egyetértés, ne aggódj : )
2011. nov. 30. 11:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Tényleg nem lehet általánosítani, de te még elég fiatal vagy. 14-15 évesen miért pont az egyetemista korosztály kell? 4 év különbség az nem sok csak ebben a korban lehetnek nehézségek, de ha igazán szeret akkor tényleg úgy gondolja h csak téged akar. ha meg nem, akkor jobban csábítja az "egyetemi" élet. Mondjuk sztem azért az egyetemisták közül többség az kapcsolatban van, persze bulizni sokan szeretnek, de ez nem jelenti azt h mindenkit az vonzana h össze-vissza keféljen
2011. dec. 4. 13:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: majdnem egy éve vagyunk együtt, idén kezdte az egyetemet, szóval még nem volt egyetemista, mikor összejöttünk. :)
2011. dec. 4. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!