Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek az értelmes, tanult, helyes férfiak?
Próbálok ismerkedni, mert nem rég lett vége egy komoly kapcsolatomnak, de így baromira nehéz párt találni, hogy vagy csak bunkókkal hoz össze a sors, akik ráadásul még tanulatlanok is, vagy okosakkal, de nekik meg van egy bizonyos szintű kattanásuk:D Ráadásul úgy látom, az alatt a pár év alatt, amíg én kapcsolatban voltam, vagy óriásit változott a világ, vagy sose láttam kompletten a világot, mert 10 fiúból 8 csak meghúzni akar..pedig nem vagyok az a mindenemet kipakolom a kirakatba lány.
Milyen szórakozóhelyre menjek, ahol egyetemistákkal ismerkedhetek, milyen helyeket ismertek?
Én jövő szeptembertől fogok egyetemen tanulni, de addig sem szeretném az időmet bunkó idiótákra pazarolni...egyedül maradni meg még inkább nem szeretnék.
21/L
Sajnos valóban ennyire elfajult a világ.Emlékszem még 3-4 éve hajaj egész más világ volt.
Én technikusnak tanulok.Majdnem egyetemi szinten.
Valóban nehéz ismerkedni.A sok fiatal nagyon el lett eresztve,és azt hiszi,hogy szórakozásból áll a világ.Majd valaki eltartja...
Én nem igen tudok olyan helyet ahol kifejezetten egyetemisták tanulnak.
F19
*nem tanulnak hanem szórakoznak
bocsi elírtam
Budapesti vagyok:)
És miért lenne gáz, hogy értelmes férfival akarom tölteni az időmet és nem suttyó, V kivágású pólós, nagy dumás, ostoba kölökkel? :) Ha elfogadható érvet tudsz mondani, meghajolok előtted:)
A kérdésemben megtalálod, hogy értelmes és tanult:)
Nem vélemény nyilvánítást kértem, hanem válaszokat erre a baromira egyszerű kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!