Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek az értelmes, tanult, helyes férfiak?
Próbálok ismerkedni, mert nem rég lett vége egy komoly kapcsolatomnak, de így baromira nehéz párt találni, hogy vagy csak bunkókkal hoz össze a sors, akik ráadásul még tanulatlanok is, vagy okosakkal, de nekik meg van egy bizonyos szintű kattanásuk:D Ráadásul úgy látom, az alatt a pár év alatt, amíg én kapcsolatban voltam, vagy óriásit változott a világ, vagy sose láttam kompletten a világot, mert 10 fiúból 8 csak meghúzni akar..pedig nem vagyok az a mindenemet kipakolom a kirakatba lány.
Milyen szórakozóhelyre menjek, ahol egyetemistákkal ismerkedhetek, milyen helyeket ismertek?
Én jövő szeptembertől fogok egyetemen tanulni, de addig sem szeretném az időmet bunkó idiótákra pazarolni...egyedül maradni meg még inkább nem szeretnék.
21/L
Az, hogy tanult valaki az hosszú távon semmit sem fog jelenteni a kapcsolatban.
Az jó, hogyha az értelmesebb embereket keresed, de nehogy azt hidd, hogy akinek csak nyóc általánosa van az már egyből bunkó, gyökér és akinek meg van 3 diplomája az maga a megtestesült jóindulat. Mert akkor nagyot fogsz csalódni.
Az sem jelent semmit sem, hogyha pár évig jól kijöttök egymással aztán később amikor változások állnak be az életetekben nem tudja (tudjátok) ezt éretten kezelni és veszekedések, viták végül a szakítás következik. A statisztikák szerint a válások nagy része valami hülye jelentéktelen apróság miatt következik be.
Tanulható, hogy ki az akiből jó pár lesz (ennek meg vannak, hogy úgy mondjam a jelei) és együtt lehet vele élni, de ezt nem tanítják az egyetemeken. Sajnos sok fölösleges és hülye dolgot tanítanak ott aminek a nagy részét sosem használtam.
És pont azokat nem tanítják amik az élethez kellenének. Ahogy nem is azokból lesz a sikeres ember akik színötös tanulók voltak vagy legalábbis a topon voltak. Ismerek nem egy egyetemet otthagyó vállalkozót, akinek harmónikus és jó élete van. Meg ismerek olyant is aki nyomta a sulit ezerrel és semmi kiemelkedőt nem ért el meg még párkapcsolati gondjai is vannak folyamatosan.
Pontosan tudod, hogy milyen fiút keresel? Leírtad? Ha nem akkor kezd ezzel!
Hmmm, minket férfiakat ne is próbálj megérteni! Elárulom,10ből nem 8 akar meghúzni,hanem 10! Most az,hogy egyéjszakásban,vagy kapcsolaton belül tervezi,sztem tökmind1...Egyébként meg sokszor a látszatra legnagyobb bunkókról derül ki,hogy nekik van a legtöbb sütnivalójuk.
Én pl. egy nagyképű,nagydumás,kőkemény burzsuj szemétládának látszom,és azért sokan nem is szeretnek,de ez nem érdekel. Mert vannak olyan emberek,akiknek megmutatom a valódi énemet,és ők nagyon szeretnek,mert tudják,h az nem én vagyok,csak egy látszat a külvilág felé.
Szóval ne légy előítéletes ,ne vedd a fáradtságot megismerni az embereket...
Ja,am. én ma megyek a KÖZGÁZ nyitóbulira,és oda pl. bárki jöhet,attól függetlenül,h oda jár e avagy sem...
18.:Már amelyik.Én értelmesnek tartom magam,hülye se vagyok ugyan nincs diplomám,mert most végeztem a technikummal és nincs pénzem fősulira,de néhány év múlva ha minden úgy alakul,ahogy elterveztem az is meg lesz.Nekem például soha nem volt barátnőm,pedig lett volna rá lehetőségem nem is egyszer.
Az a baj a mai világgal,hogy az értelmes embereket elég nehéz megtalálni szórakozóhelyeken.Ha meg is találod akkor is csak úgy,hogy ha az ismerőseid révén vagy munkahelyen van lehetőség megismerkedni velük.
Na meg a mai fiatalok szerintem elég züllöttek(de lehet,hogy csak ebben az országban ilyenek).
Amúgy rég rossz,hogy ha valaki azt gondolja,hogy az egyetemista összefüggésben van az értelemmel,mert ismerek én jó pár olyat aki egyetemre és főiskolára ment és mégis egy bunkó,idióta,paraszt,aki semmihez sem ért.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!