Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová tűntek az értelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek az értelmes, tanult, helyes férfiak?

Figyelt kérdés

Próbálok ismerkedni, mert nem rég lett vége egy komoly kapcsolatomnak, de így baromira nehéz párt találni, hogy vagy csak bunkókkal hoz össze a sors, akik ráadásul még tanulatlanok is, vagy okosakkal, de nekik meg van egy bizonyos szintű kattanásuk:D Ráadásul úgy látom, az alatt a pár év alatt, amíg én kapcsolatban voltam, vagy óriásit változott a világ, vagy sose láttam kompletten a világot, mert 10 fiúból 8 csak meghúzni akar..pedig nem vagyok az a mindenemet kipakolom a kirakatba lány.

Milyen szórakozóhelyre menjek, ahol egyetemistákkal ismerkedhetek, milyen helyeket ismertek?

Én jövő szeptembertől fogok egyetemen tanulni, de addig sem szeretném az időmet bunkó idiótákra pazarolni...egyedül maradni meg még inkább nem szeretnék.

21/L

2012. szept. 12. 11:33
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

nem tűntünk sehova drága csak simán dolgozunk :)

bár ha egyetemista lennék akkor röptében a legyet is...

úgyhogy ne sok jót várj :)

25/f

2012. szept. 12. 12:52
 22/39 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam:P Nem mindenki olyan..:D
2012. szept. 12. 12:53
 23/39 anonim ***** válasza:

Mókusnak ebben nagyon is igaza van: "attól h vki egyetemista még nem feltétlenül érett / értelmes szimplán csak 1 adott témában van tárgyi tudása és némi teherbírása. közel sem fedik egymást ezek a tulajdonságok."

Az adott témában lehet h van esze, de az élethez való esze az nem egyenlő ezzel, attól még lehet h egy csekket ugyanúgy nem tud befizetni

2012. szept. 12. 13:39
 24/39 anonim ***** válasza:

Hát figyelj,a mai világ igen is nagyot változott,nekem másfél éve nincs senki,és egy komoly kapcsolatbol szálltam ki.Lehetne nem egy nem kettő barátnőm is de amint jobban megismersz egy embert rájösz h csak átbaszás az egész,vagy csak sex kell vagy a lányoknál az h csak a pénz számit,ha nem vagy gazdag akkor mehetsz a levesbe...szomorú azt kell h mondjam....:S:Svagy túl sokat képzelnek a mai lányok magukrol,meg hasonlo.Aki a normálisba tartozik az a lányok 10%-a amit elég nehéz megtalálni,gondolom a fiúknál is így látják a lányok.

Nem egy bunkó,vagy sexéhes vagy kivágott nyakú páva lennék vagy bármi,nem....csak egy komoly kapcsolatot keresek és nem hazugságot és átbaszások sorát keresem.

Bulikba elég nehéz lesz megtalálnod a megfelelő embert....de ha komoly kapcsolatot keresel akkor azt ne buliba keresd,én aztmondom...de ha csak azt akarod h legyen valaki melletted és nem birod egyedül akkor az is jó de ezt csakis te tudod...

23/f

Én már

2012. szept. 12. 13:43
 25/39 Diavolino44 ***** válasza:
100%

20asnak: nem feltetlen erzem bajnak ha valaki ertelmes partnert szeretne maganak. Szerintem te is igy vagy ezzel bar a stilusodbol nem ez jon le. Amgy szokd meg ez a GyiK vilaga. A 24 evesen-sose-volt-baratnom sracok az ugye-nem-vagyok-terhes-lanyok, valamint a duci-joszivuek gyujtopontja, s az itteni kozvelemeny nem feltetlen tukrozik a valosagot.

Masik valaszolo szamat mar elfelejtettem, de szerintem is 10bol 10 fiu csak szexet akar, hanem akkor meleg vagy latens meleg. Egy jo csaladi es barati hatter mellett, szerintem nincs szukseg egy masik baratra. Nem erzem azt, hogy szerethianyom lenne, van eleg baratom/rokonom akik szeretnek. A szex/szerelemre kell a parkapcsolat. Csak altalaban mi ferfiak az elsot reszesitjuk elonyben. S egy intelligens pasi tudja, hogyan varazsoljon le minel tobb bugyit.

De maximalisan egyetertek a kerdezovel. En is befejeztem a fosulit eltelt azota par ev s most hogy szingli lettem, eszre kell vegyem, h egyszeruen nincs normalis mod az ismerkedesre. S hidd el a fiuknak meg sokkal nehezebb. Regisztralsz valami online tarskeresore 2 nap alatt kapsz 100 levelet. Csak gyozzed elolvasni oket.

2012. szept. 12. 13:49
 26/39 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatot keresek, egy normális férfit aki mellett nőnek érezhetem magam és tudok vele kommunikálni, akár 2 mondatnál többet is. Ja, és mivel én nem vagyok álszent, az is jó lenne, ha külsőleg is tetszene:).
2012. szept. 12. 13:53
 27/39 anonim ***** válasza:

26--os voltam

Hát akkor azt nem lehet elsietni....mert csak a csalodás lesz belöle...én elég tapasztalaot szereztem ahhoz hogy ne fussak bele az ilyen csalodásokba,neked is tudnod kell h mikor érettél meg rá..

A külső igenis számit csak nem mindig igaz ez.Nálam elég egy mosoly is vagy egy szempár és ha az megfog akkor nyert ügy,és az sem mindegy milyen a személyisége,viselkedése illetve a lelke...

2012. szept. 12. 13:58
 28/39 anonim ***** válasza:

25ös és a kérdező.

Elég rossz embereket fogtatok ki ezek szerint, de nem kell általánosítani, és mindenkiben a rosszat meglátni és belelátni. Igen is van pasi akinek nincs szex a fontossági sorrendje első 5 pontja között. De azért ne álszenteskedjetek, mivel a szex a kapcsolat és az élet velejárója, ugyan úgy vágyik rá a férfi és a nő is. Szóval alapból nincs olyan nő illetve nincs olyan férfi aki nem igényelné, csak ugye vannak függők, meg vannak a nem függők.

Keresni kell, és akivel nincs meg az összhang azt hagyni. Semmi sincs ingyen és azonnal a mai világban!

2012. szept. 12. 14:26
 29/39 anonim ***** válasza:
Keress idősebb pasikat. 26-27 felett de inkább 30 felett.
2012. szept. 12. 15:21
 30/39 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy tanult is es helyes is. Ha van is akkor csak limitalz szamban es a szep es okos csajok mar lenyultak oket.
2012. szept. 16. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!