Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az értelmes, jó tanuló, de kevésbé helyes fiúk? 16/f
Igen.Főleg ha a kevésbé helyességet humorral és kedvességgel kompenzálja.:)
16/L
nem tom hogy tudnak egyöntetü nemet mondani erre. ez rengeteg dolgotol függ. a helyes és nem helyes is egy tág fogalom, lehetsz te értelmes helyes, igazi álompasi ha közben idiotán vihogsz vagy béna a járásod. ez csak példa de gondolom érted a lényeget.
viszont lehetsz rondán is megkapo, férfias.rengetegen mulik.
A kérdésed "kevésbé helyes" részén tudsz változtatni. Találd meg azt a stílust ami a legjobban áll hozzád (ha javasolhatom, ne ezt rózsaszín, pláza, stb stílust, mert ezzel normális, értelmes lányt nem találsz majd), és akkor te leszel a nyerő, ennél jobb párosítás nem létezik: értelmes, okos, helyes fiú!
Én ilyen fiú vagyok és tapasztalatból mondom, hogy a lányoknak az ilyen fiúk kellenek. Csak egy probléma van: nehezen találnak az ilyen fiúk, hozzájuk illő lányt... én is még csak a kereső fázisban vagyok.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!