Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az értelmes, jó tanuló, de kevésbé helyes fiúk? 16/f
ma 20:45 vagyok.
Biztos lesz valaki, aki majd szeretni fog téged teljes egészedben, nehogy elhidd, hogy minden lánynak a tökéletes "barbifiúk" kellenek. :)
Megint a ma 20:45 vagyok
Maradj meg ilyennek, tanulj sokat, és sajátíts el magadnak egy olyan tudást, amit a többi gyökér fiú nem tud, legyél egy zseni, legyél így különb, és biztos lesz egy olyan lány aki majd egy ilyen párt akar magának!
Bla-bla. Lesz olyan lány biztos, aki majd téged akar.
Na ennek ne higgy egy szót sem. Én vagy 10 szer jártam így, hogy egy lány mondta, hogy bármelyik lány elfogadnak téged pasijának, aztán továbbküldtek a következő csajnak, aztán az is jött, hogy majd a következő elfpgad téged. A 10. után feladtam, mert nem nézek ki olyan jól, mint egy filmsztár. Ez egy álszentség mikor szegény pasit azzal álltatjátok, hogy majd biztos lesz akinek te kellesz. De nektek nem kell mert nem néz ki jól. Ez van öreg, forever alone.
"ma 20:45" vagyok.
Szerintem elég nagy butaság valakit azért lestréberezni, mert tanul normálisan és értelmes, sokkal többre fogja vinni így, mintha a többiekkel tartana pusztítani az agy sejtjeit.
A stréber pontos jelentése a gyengébbek kedvéért: minden áron érvényesülni akaró, törtető személy. Szóval NEM az a stréber aki tanul és értelmes gyerek.
A 15.re ne hallgass, valószínűleg neki rossz a probléma megoldóképessége, nem tudja kezelni a problémáit. Azért mert 10 -ből 9 lány átvágta, becsapta, semmibe nézte, az nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincsenek olyan lányok, akik szeretik az ilyen fiúkat. Mondom, a külsőn lehet alakítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!