Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy fiú, elhívott egy sétálós randira is. Szerintetek mennyire helyes? Nagyon kedves és humoros fiú, nem felvágós!

Figyelt kérdés

Barátnőim nem nagyon tanácsolják,hogy ne randizzak vele :S mitévő legyek? Köszike!

A fotója: [link] Jpg

2012. jan. 7. 01:12
1 2
 1/13 Macs1209 ***** válasza:
Ez igencsak picture not found :D
2012. jan. 7. 01:14
 2/13 anonim ***** válasza:

Helyesen a link:

[link]

2012. jan. 7. 01:15
 3/13 anonim ***** válasza:
what he ^ said.
2012. jan. 7. 01:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, így lesz jó a fotó: [link]
2012. jan. 7. 01:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tanácsolják hogy ne randizz vele? Csak én nem értem teljességgel?
2012. jan. 7. 01:17
 6/13 anonim ***** válasza:
helyesebb vagyok nála, de ízlések és pofonok. a te életed, úgyhogy ha tetszik neked hajrá.
 7/13 anonim ***** válasza:
SZardle a barátnőidet,menny el vele...
 8/13 anonim ***** válasza:
Minusz fokokban nem kéne télen sétálgatni :/
2012. jan. 7. 01:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Nincsenek is minuszok :) Szeretek sétálni,és beis ülünk valahová:) Ugye nemcsak nekem szimpatikus?
2012. jan. 7. 01:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Miért, számítana az valamit? Ennyire adsz arra, hogy mit gondolnak mások arról, amiről neked van egy véleményed? Miért nem bízol a saját gondolataidban?

Ha valóban ennyire az számít neked, hogy mások mit gondolnak a (leendő) pasidról, előre sajnálom szegény srácot. Megjegyzem, már az épp elég gáz, hogy ide kitetted a fotóját, ha ezt megtudná, az biztos, hogy többet szóba nem állna veled.

Csak úgy mondom...

2012. jan. 7. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!