Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdeményezzek vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek vagy inkább várjak? Szilveszter éjjel megismerkedtem egy nagyon helyes pasival egy buliban.

Figyelt kérdés
de nem vettem komolyan ezért többször is otthagytam (nem igazán szeretek buliban ismerkedni; és szerintem az ilyen helyes fiúk egy buliban csak kalandot keresnek), ő többször utánam jött.Mondta, hogy tényleg tetszem neki, miért vannak előítéleteim vele kapcsolatban. Jó társaság, jót beszélgettünk tényleg mindenben az esetem. Meg is csókolt. Végül elköszöntem tőle, mondván, hogy mindketten menjünk vissza a barátainkhoz. Mondta, hogy tetszik neki, hogy ilyen nehezen lehet meghódítani, kihívás vagyok. Telefonszámot cseréltünk, de azóta nem keresett. Szerintetek írjak neki, vagy még várjak? Vagy tényleg csak szórakozott? És szerintetek meddig kellene várnom? Ha nem hív, akkor esetleg kezdeményezhetnék annyival, hogy ismerősnek jelölöm? 21/L
2012. jan. 3. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Jaja, keresd meg fészen. Azért ebből sejteni fogja, hogy érdeklődsz felőle... és ha ő is, előbb-utóbb fel fogja dobni a tali lehetőségét.
2012. jan. 3. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"tetszik neki, hogy ilyen nehezen lehet meghódítani, kihívás vagyok"

Ez annyit jelent, hogy szeret hódítgatni, tehát nem te leszel az utolsó.

2012. jan. 3. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne keresd. Ilyenkor a pasik MINDIG ilyeneket mondanak, és kb. ha 1%uk akar valamit. Ha neked kell kezdeményezned, az régen rossz, max egy numerára fog tartani.
2012. jan. 3. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg akart volna valamit tőled, eddig felhívott volna. Vagyis akart....becserkészni szilveszter éjszaka. S mivel ez nem jött össze , átkerültél a "futottak még" kategóriába. Jobb , ha elfelejted.
2012. jan. 19. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!