Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Suliban van egy helyes srác akivel ossze akarok jönni. Nincs koztunk harag, csak nem beszeltunk meg egymassal. Hogyan kezdemenyezzek?
Figyelt kérdés
A bnoim azt mondjak szerelmes belem,es oran nagyon sokat nez2011. dec. 29. 20:56
1/7 anonim válasza:
Há nehogy má a szúnyog adjon vért!
A fiúnak kell kezdeményeznie, ha bejössz neki.
2/7 anonim válasza:
a mai világban a lány is kezdeményezhet nyugodtan, ez egyáltalán nem ciki dolog:)
egyszerűen kezdj el vele dumálni. először csak facebookon ha személyesen nem annyira megy. utána meg személyesen is....ha tényleg szerelmes beléd akk pár beszélgetés után el fog hívni valahova.)
3/7 anonim válasza:
Hát mutass felé kisebb jeleket csak nőiesen lazán.:) Ha nem figyel fel rád akkor hagyd a francba. Ne hogy már egy lány kezdeményezzen.
4/7 anonim válasza:
nem tudom milyen korosztályban vagy,de szerintem meg kéne először bizonyosodj arról hogy tetszel neki.ha igen akkor egyszerűen mutass neki jeleket.mosolyogj rá ha találkozik a tekintetetek.
5/7 anonim válasza:
Ha annyira töketlen, hogy bámulni tud, de megszólítani már nem, nem sok mindent lehet vele kezdeni.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom.. nincs nő osztálytársam
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommentjeiteket!:)Már csak az az egy lenne,hogy a sracba sokan bele vannak zugva,es eddig meg csak smsben beszelgettunk,a valosagban viszont nem merem megszolitani,de ha ez megis megtortenne akk hogyan szolitsam meg,milyen temaban kezdjek el vele beszelgetni?:(
2011. dec. 30. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!