Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom elveszíteni, nem tudom mit lenne a helyes döntés?
1., miért is a párja viselkedik gyerekesen? B@szki meg akarta csókolni az a "barát"-ja.....
másik: miért is korlátozza? Azzal a másik sráccal jár el bulizni, kettesben is szokott vele lenni, a másik gyerek szokta "elvinni" valahova, egy helyre járnak, tehát kb naponta találkoznak(?) Ez hol mutat bármiféle korlátozást( a kérdés alapján)?????
Szia!
Így van, teljes mértékben szakítsd meg vele a barátságot. Ez már a másik fél részéről több, mint barátság. Gondold bele magatad a szerelmed helyzetébe: te hogyan viselkednél?
Szia! 2. vagyok. A bulit kérdésedből vettem. ( az meg régen rossz, ha nem is bulizni mentek, csak úgy többet isztok a kelleténél. szintén a kérdésedből!)
HA nem is megszakítani, de csökkenteni a találkozások számát, meg nem estébe nyúlóvá tenni, hanem esetleg napközbe. Vagy nem tudom. Utolsónak igaza van, te mit szólnál, ha a párodat csókolta volna meg ("majdnem") egy másik lány?
(nincs harag csak vélemény)
Szóval
A kérdés már nyilván nem nyitott
De ha valaki rákeres és szüksége van tanácsra megosztom vele a tapasztalatom:
Volt egy barátnőm IMÁDTAM SZERETTEM mindennél jobban egyszer kicsit megváltozott ez csak egy ilyen időszak volt de nagyon elhanyagol ezért más után nézten
Lett egy lány barátom amikre számíthattam akit ha felhívtam nem úgy vette fel hogy "mi van már megint" vele nevethettem és sírhattam
Ez még továnn rontotta a kapcsolatomat a barátnőmmel így még féltékeny is lett
Megtiltotta hogy beszéljünk
Beleegyeztem és megkértem hogy akkor foglalkozzon velem
Nem tette meg így én titokban folytattam a találkozásokat
Biztonságot jelentett tobb lett mint barát
De elfolytottam
Aztán a barátnőmnek itt lett egy fiú "barátja" egy nap szakított velem
Indok nélkül közölte hogy nélkülem jobb takarodjak az életéből ezelőtt pár nappal bevallottam nekem és a barátjának is hogy többet érez iránta
Amikor elküldött úgy éreztem nem kell többé magamba folytanom
Így megcsókoltam a "legjobb barátomat"
A volt barátnőmmel nem beszéltünk napokid majd egy este amikor éppen a "legjobb barátomat" próbáltam ágyba vinni megcsörrent a telefonon persze egyből lenyomtam
Pár 100 nem fogadott hívás után felvettem megkérdeztem mi az ?
Folytatni akarta
Mondtam neki hogy nem értékelt leszart érzelmileg megcsalt és azt mondta hogy utál és takarodjak és elmondtam neki hogy a csajjal ez már barátság extrákkal
Sírt letette és nem beszéltünk
Nehéz hónapok jöttek én utáltam a csajt de vele maradtam mert így "pótólta a szerelmem" ő pedig összejötta fiúval
Vissza akart jönni de elfolytotta
Aztán megtört a jég
Szörnyen hiányzott
Neki is kellettem
De mind a a ketten "el voltunk köteleződve"
Ennyi hónap támogatás után nem dobhattam ki a csajt mint a szemetet
Beletelt pár hónapba de sikerült leszámolnunk velük
Még pár hétig tartottam a távolságot hiszen ő szakított és nem akartam hülyét csinálni magamból
Összejöttünk rosszabb időszakaiban csinált olyat amit nem kellett volna stb...
De a lényeg
Hogy ma ez a csodálatos nő a FELESÉGEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!