Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lenne a helyes döntés?
Még az egyetem elején megismerkedtem egy csajjal, akivel jóba lettünk, beszélgettünk (főleg face-n, az egyetemen ritkán futunk össze). Nagyon szép lány, kedves, értelmes...és van barátja.
Volt egy időszak, amikor összekaptunk, de gyorsan elfelejtettük a dolgot, és azóta újra jóban vagyunk. Nemrég feldobtam neki az ötletet, hogy egyszer suli után megihatnánk valamit, és ő egyből igent mondott, és tegnap is ő írt rám, hogy akkor ma ugye találkozunk. Meg is történt, és nagyon jól éreztük magunkat, jót beszélgettünk, sokat nevettünk...és jön a bonyolító tényező: eddig nem tekintettem többnek,mint egy csajismerős... de úgy érzem, kezd nekem nagyon megtetszeni:S És abszurd módon ez a baj. Az egyik felem azt mondja,hogy próbáljam meg a dolgot, a másik pedig,hogy etikátlan lenne valakinek a nőjére rányomulnom. (amúgy kétszer is elmondta, hogy nyáron szakítottak a pasijával, de azt is,hogy a sráctól megkérdezte, hogy nemgáz, ha találkozik velem,meg fész szerint is együtt vannak... igaz, ezt csak félmondattal említette, szal nem tudom, mennyire lehet valós az, hogy a srác tudott a dologról.)
Szóval a kérdés az,hogy mi lenne a helyes lépés? Kérek mindenkit, hogyha esetleg kritikát fogalmaz meg, azt kulturált formában tegye! Előre is köszi!
Várnék, míg lány kezdeményez, vagy ad valamiféle jelet.
De szerintem is etikátlan foglalt nővel kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!