Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívott egy fiú randizni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott egy fiú randizni, mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Sziasztok!(bocsi hogy ilyen érdekesen fogalmaztam meg a kérdést) Öhmm..szoval azzal kezdeném, hogy 15 vagyok és még sosem voltam randin.Most elhívott egy csávó és totál para vagyok..:/ Az a baj hogy nagyon nehezen oldódok fel,és amíg ez nem sikerül,nagyon zárkózottnak tűnhetek.Nem szeretném azt a képet adni magamról,hogy egy merev csaj vagyok,mert igazából nagyon nem vagyok az..mármint pl.a baráti körömben én vagyok a fő hülye..na szoval értitek...csak úgy dől belőlem a baromság meg minden.:D Attól félek a legeslegjobban, hogy beáll az a bizonyos kínos csend, és nem lesz témánk. Kérlek adjatok nekem tanácsot! Előre is köszönöm. :)
2012. jan. 6. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha alapból ilyen vagy, mitől kéne félned? :)
2012. jan. 6. 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

ez aranyos :)

Mindenekelött n ugy álj hozzá mint egy randihoz hanem úgy, mint egy sima suli utáni összeröffenéshez :) Mert valószínűleg semmi mást nem fogtok csinálni, csak beültök valahova beszélgetni. Legyél nyilt de ne legyél rámenős se :) hagyd, hogy ő irányitsa a dolgokat de ha valami olyat tapasztalsz ami neked nem fele meg nyugodtan szolj neki :)

2012. jan. 6. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igyatok pár kupica házi-pálinkát és már oldottátok is a hangulatot! :D Egyébként add önmagad és minden ok lesz;)
2012. jan. 6. 21:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Menj el, ha tetszik a srác, és lazán dumcsizzál vele.

Kérdezzél tőle ezt, meg azt, ha beáll a csend. Vagy nézz a szemébe. De csak akkor, ha azt akarod, hogy lesmacizzon,

2012. jan. 6. 21:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Kedves első! Ez egy igazán remek kérdés. xD Igazából én sem értem magam.Talán az a baj hogy rendkívül nehezen találom meg a közös hangot az emberekkel..:/
2012. jan. 6. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Igazából valamiért elhívott, nem?

Azaz tetszett neki amit eddig látott belőled. Szerintem hozd azt a formád (+10%) amit már ő is ismerhet valamennyire. Legalábbis azon a vonalon haladj. Valahogy csak megismerkedtetek...

2012. jan. 6. 21:48
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Gondolkodj el rajta, h miért hívott el, a randi közepén/vége felé rá is kérdezhetsz. Az az a valami, ami benned van, tehát csak lazíts és gondolj arra, h tetszel neki, szval, ha néha kicsit gázos is a szitu az sem olyan gáz. Gondolj arra, h legrosszabb esetben, nem lesz második randi, de az alapján, amit írtál, nem derült ki, h nagyon tetszik-e.
2012. jan. 6. 22:04
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

Hidd el, ha egy igazi férfival van dolgod, akkor nem kell ilyesmitől félned. Ha netán beáll a kínos csend, akkor ő mondani fog valami témát. Ha okos, értelmes fiúval van dolgod, akkor úgy fog beszélni, úgy alakítja a beszélgetést, hogy te könnyen feloldódj. Ne stresszeld magad, hiszen te vagy a nő, neked elég annyit tenned, hogy nyitott vagy a fiú társaságára. Amúgy szerintem ő is ugyanúgy izgul most mint te :D

15/F

2012. jan. 6. 23:53
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

"Öhmm..szoval azzal kezdeném, hogy 15 vagyok és még sosem voltam randin."

Felejtsd is el azt a szót, hogy "randi", és egyből egy csomó problémád megoldódik.

"Nem szeretném azt a képet adni magamról,hogy egy merev csaj vagyok"

Ha merev csaj vagy, akkor fölösleges más képet adni magadról.

Amúgy meg ha jól érzed magad, feloldódsz.

"beáll az a bizonyos kínos csend"

Az "azabizonyoskínoscsend" mehet a szemétdombra a "randi" mellé. Hülye értelmetlen kifejezés. Ha minden simán megy, a csend nem kínos. Ha a csend kínos, akkor amúgy is kínos minden.

2012. jan. 7. 06:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Nyugi kislány, én ugyanilyen vagyok először :D és én 28 vagyok, van már 2 gyerekem, elváltam és pont egy hete volt az első randim egy férfival akit nemrég ismertem meg.:)de én felkészítettem előre.ha elhív akkor biztos beszéltetek már vagy látta valahol hogy viselkedsz alapból, tehát egy nagyjábóli kép van rólad.(de szar szót kreáltam, de értsd a lényeget) :)

mi is jókat dumáltunk előtte, jól kijöttünk úgyhogy tovább léptünk a randira, de én meg is mondtam neki h biztos zavarban leszek első alkalommal és ilyenkor vagy hallgatok vagy hülyeségeket beszélek:) de aranyos volt nagyon, dumált egy csomót, sikerült többször megnevettetnie és esküszöm még a máskor kínos csend se volt kínos.inkább csak szemeztünk ilyenkor, somolyogva, volt h egy-egy ilyen helyzetben elnevettem magam stb, de pont ezért is ment a kommunikáció, jól elvoltunk:) aztán mikor búcsúzkodtunk megcsókolt, azóta is beszélünk minden nap, most lesz a 2. randi:) sok sikert neked is, ügyes legyél:)

2012. jan. 7. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!