Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott randizni, de iszonyú gátlásos vagyok, mi legyen?
Adott a srác, akivel még munkával kapcsolatban ismerkedtem meg május körül. Mostanában többször összefutottunk az utcán, beszéltünk pár szót, aztán elkezdtünk e-mailezni, chatelni, és azt vettem észre, hogy minden nap beszélgetünk. Utalt már rá, hogy elvinne randizni, de mindig halogattam a dolgot, most azonban igyekszem erőt venni magamon, úgyhogy holnap találka.
Még nem beszéltük meg a holt, és mikort, de már most rettegek, mert egyszerűen már akkor zavarban vagyok, ha egy viszonylag ismeretlen ember előtt mondjuk bele kell kortyoljak egy italba. A poharat sem tudom megfogni remegés nélkül, tehát a vacsora, mint olyan teljesen kizárva... Hogy lehetne ezen túllépni?
Illetve mi lehet így a tökéletes randiszínhely borús időben, kisvárosban számomra?
22L
Beülhettek valami nyugis helyre (nem biztos, hogy amikor vannak még 100-an körülöttetek az segítene leküzdeni a gátlásaid)
Vagy ha épp a tömeg a megoldás akkor elmehetnétek valami könnyed, zenés rendezvényre, ha éppen van valami.
Nem ideális megoldás, de egy feles is segíthet.
Én detto ilyen voltam, és még egy kicsit vagyok is. Nem tudok enni a srác előtt...stb..Megértem, ez nagyon rossz dolog. Velem az önbizalomhiánnyal volt a gond. Azt hiszem veled is talán ez a baj. Menj olyan ruhában, amiben szépnek érzed magad, és persze ami kényelmes:)
Én mondjuk még úgy emberesedtem meg idézőelben, hogy minél több idegen emberrel beszéltem, annál könnyebben ismerkedek. Próbálj nagy levegőt venni, gondolj arra, hogy most csak egy jó baráttal beszélgetsz. Legyél önmagad, ez a legfontosabb. És gondolj bele, lehet kicsit ő is fél. Hiszen ez az első találka. Szóval üljetek be valahova, valami csendesebb kávézóba vagy valahova. A többi jön magától. Beszélgettek, valószínűleg meghív.És ha nem mersz inni, akkor próbálj meg akkor belekortyolni az italba, amikor éppen ő is, vagy amikor elnéz. Ne félj, mert neki is inni kell ugyanúgy,mint neked:) Sok sikert! Remélem valamit segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!